23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Røgeovnen, der betalte sig selv

Der skulle ikke gå mange måneder, før Munkholm Slagterens nye røgeovn havde betalt sig selv. Slagteren, der har base i Holbæk, havde en klar strategi for at udnytte deres nye røgeovns muligheder — og det bar frugt. Hurtigt.

Udløber
1. januar 2025

Grillpølser er et kæmpe hit i den sjællandske by, Holbæk. Det havde slagtermester, Jai Khamnuanwit, i hvert fald en fornemmelse af, da han investerede i en ny Mauting røgeovn til deres produktion.

Og slagterens mavefornemmelse holdte stik.

Ny røgeovn satte skub i produktionen  — og salget

Den nye røgeovn gav slagteren nye muligheder for at producere grillpølser i store mængder  — og allerede efter tre måneder havde den nye røgeovn betalt sig selv hjem. Khamnuanwit siger blandt andet, at “vores nye røgeovn gjorde en stor forskel for os. Den satte gang i produktionen, og vi solgte enormt mange grillpølser på vores første sæson med den nye røgeovn. Det var en rigtig god investering. Vi solgte faktisk 3 tons pølser — det var helt vildt”.

Desuden mener Khamnuanwit, at kvaliteten er afgørende; “vi laver vores grillpølser fra bunden. De indeholder ikke alle mulige e-numre — og de smager godt.”

Ny røgeovn, større sortiment
Da Munkholm Slagteren valgte at udvide produktionen med en ny røgeovn, havde de ikke kapacitet til at producere grillpølser i større mængder. Den nye røgeovn gav ikke kun en større produktionskapacitet, men også mulighed for slagteren til at udvide sortimentet, producere flere røgede produkter, men endnu vigtigere; deres røgede produkter fik en endnu bedre røgaroma — og det betyder bedre smag.

Fremtiden for Munkholm Slagteren
Slagterens røgeventyr er ikke slut, langt fra. Khamnuanwit har allerede planer om at udvide med endnu en røgeovn — en røgeovn, der skal bruges til at producere spegepølser fra bunden. Spegepølser uden e-numre.

Ingvald Christensen A/S Maskinfabrik
Landbrugsvej 10
5260 Odense S
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28483678
P nummer: 1000161280

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047