23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

I takt med stigende kundeefterspørgsel på detailløsninger i Sverige – heriblandt varesikringsløsninger, kameraovervågning og butiksindretning – har Nordic Retail besluttet at

udvide sin bemanding af det svenske marked og tilmed åbne et nyt kontor i Stockholm.

Nordic Retail ekspanderer i Sverige med flere nye sælgere og teknikere samt et nyt kontor i Arlanda lufthavn lige nord for Stockholm, der tilsammen skal give en bredere og mere effektiv dækning af Sverige.

Kontoret, som ligger på Vingvägen 4 i Arlanda lufthavn er et supplement til Nordic Retails eksisterende base i Ronneby i Blekinge, som fortsat vil være virksomhedens svenske postadresse.

Det nye Stockholmskontor er dermed en udvidelse, der skal fungere som base for aktiviteter i de nordligere svenske områder, hvorfra sælgere og teknikere kan nå hurtigere og bredere ud til kunderne, og dermed yde en bedre service.

Udvidelsen af salgs- og servicestyrken samt åbningen af det nye kontor i Stockholm kommer efter, at det svenske marked de seneste år har vist gode væksttal og dermed et stort potentiale for udvidede aktiviteter.

Se vores Svenske profil her

 

Nordic Retail ApS
Metalbuen 26 K
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34092575
P nummer: 1017366137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047