23948sdkhjf

Thorsman kabeltromle vinder international designpris

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

Den innovative og kompakte kabeltromle fra Schneider Electric hædret med iF Design Award 2019


Schneider Electrics nye Thorsman kabeltromler er i en klasse for sig med en stærk kombination af innovativt, brugervenligt design og smarte funktioner.

Serien er designet og udviklet af Schneider Electric Design Labs, som med et team af industrielle designere fra hele verden har modtaget flere end 40 designpriser siden 2010.

Og nu kan Schneider Electric føje endnu en pris til listen. Den mindste kabeltromle i den nye Thorsman-serie, Kompakt, er nemlig tildelt den prestigefulde designpris iF Design Award 2019 i kategorien ”Produkt”.

iF Design Awards er en global, årlig kåring af verdens bedste design inden for en lang række kategorier, og kampen om de eftertragtede priser er hård: Til dette års prisuddeling har de 67 jurymedlemmer fra hele verden vurderet næsten 6.400 produkter fra 52 lande.

Den nu prisvindende Thorsman kabeltromle skiller sig ud med et unikt design med integreret håndtag i den robuste plasticramme, som gør den ekstra kompakt og nem at transportere.

Tromlen har en smart clips til til at fastgøre stikproppen under transport, fire udtag med jord, 15 meter 3G1.0 H05-kabel og LED-lys på fronten til indikation af, om strømmen er tilsluttet.

Foruden den kompakte tromle består det nye Thorsman-sortiment af kabeltromler af tre varianter: Klassisk, Havetromle og Professionel. Thorsman kabeltromler fra Schneider Electric kan købes i byggemarkeder og hos grossister.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.079