23948sdkhjf

Dobbeltbund sparer CO2

| Medlemsnyhed | Indrykket af HCS A/S Transport & Spedition

HCS investerer i mere nyt materiel, der kan afhente næsten dobbelt så meget industriaffald på samme tur, og sparer 40% CO2.

HCS A/S Transport & Spedition har købt endnu en miljøvenlig, specialbygget liftbil med dobbeltbund, som på trods af beskedne ydre mål kan transportere dobbelt så meget industriaffald

HCS har allerede en tilsvarende biltype kørende på Sjælland. Den nye bil kommer til at køre ud fra HCS’ afdeling i Trige, Jylland.

Bilen er en såkaldt dobbeltdækker bil. Takket være de beskedne ydre mål som en almindelig mellemstørrelse distributionsbil, er bilen meget fleksibel og kan komme frem de fleste steder. Bilen er også inden ombygningen til dobbeltdækker blandt eliten af miljødukse, idet den overholder EURO6 normen og alle på nuværende tidspunkt kendte fremtidige miljøkrav til lastbiler.

HCS betjener i dag en stor kundekreds i industrien med ombytning af affaldsbeholdere på hjul samt indsamling af pap/papir i baller og bure. Den nye biltype med dobbeltdæk og verificeret vejesystem med dokumentation for korrekt indleveret affaldsmængde til hver enkelt kunde gør, at flere kunder kan besøges på samme tur, hvorved CO2 udslip samlet set bringes ned med 40%.

HCS oplever generelt en kraftigt stigende efterspørgsel efter miljøvenlige løsninger og her passer vores specialbyggede dobbeltdækker liftbiler perfekt ind. Det er også grunden til at vi vælger at investere i endnu en dobbeltdækker bil. En miljørigtig løsning, der giver transport med god samvittighed og samtidig skåner vores miljø til glæde for os alle, fortæller Driftsleder for HCS’ afdeling i Trige, Peter Wenzel, som glæder sig til at få den nye bil på gaden inden længe.

Yderligere oplysninger:
Sektionsdirektør Claus Gotfredsen Tlf.: +45 43 42 41 00 |E-mail: claus.gotfredsen@hcs.dk

HCS er en af Danmarks store transport- og miljøvirksomheder og en af de største danskejede på renovationsområdet, med mere end 500 ansatte fordelt på 14 lokationer i 6 lande.

Læs mere om HCS her >>

Medlemsnyhed

Indrykket af
HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100
2600 Glostrup
Danmark
HCS A/S Transport & Spedition

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.065