23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tid til at investere i nye maskiner til din virksomhed?

I Leasing Fyn har vi en hel del kunder i maskinindustrien. Her i videoen kan du f.eks. høre Kennet Pors, der er direktør i Nislev Maskinfabrik, fortælle om vigtigheden af gode personlige relationer til os.

Vi har i Leasing Fyn gode personlige relationer som en del af vores DNA. Det betyder rigtig meget for os, at vores kunder er tilfredse og synes godt om at samarbejde med os. Vi vil opfattes som værende i øjenhøjde med vores kunder. Derfor gør vi også meget ud af at forstå vores kunder - at lytte til deres historier.

Vores virksomhed har eksisteret siden 1983, og vi er kendetegnet ved at have medarbejdere med høj ancinitet - det betyder også, at vores kunder meget sjældent - måske aldrig - vil opleve at skifte kontaktperson. Det gør det derfor nemt at få en god relation og udvikle den.

Hvis din virksomhed er interesseret i at høre mere om, hvordan leasing kan være en fordel for jer i forbindelse med investering i nye maskiner, så kan du komme i kontakt med os på 62 61 20 20 - eller ved af finde vores medarbejdere på vores hjemmeside - find vores medarbejdere her.

Vi dækker hele landet - og har derfor også finansieringskonsulenter placeret lokalt både på Sjælland og i Jylland.

Leasing Fyn - fordi gode personlige relationer er vigtige.

Leasing Fyn
Bondovej 1
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21627747
P nummer: 1005106106

Kontaktperson

AES
Anne Ekhart Sandberg
Marketingchef
anne.sandberg@leasingfyn.dk

Send til en kollega

0.036