23948sdkhjf

NYHED! West Greenland hellefisk – en ægte delikatesse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Royal Greenland Seafood A/S

Royal Greenlands serie af fisk og skaldyr fra særligt udvalgte steder udvides nu med West Greenland hellefiskefiletportioner fra det iskolde hav ud for Grønlands vestkyst.

I Royal Greenlands sortiment findes en serie af fisk og skaldyr fra særligt udvalgte steder. I serien lanceres nu West Greenland hellefiskefiletportioner. Hellefisk anses i Grønland for at være en stor delikatesse, men også uden for Grønland har mange fået øjnene op for alle de gode kvaliteter, som den delikate, hvide fisk har.

West Greenland hellefisk fanges, som navnet siger, i Vestgrønland. Her, i det dybe, iskolde grønlandske ishav, er temperaturen nær frysepunktet. Fisken vokser derfor utroligt langsomt og udvikler en unik, mild smag. Hellefiskens kød er snehvidt og saftigt med en smøragtig umamismag og en fin konsistens.

Hellefisk hører til de fede fiskearter og har bl.a. et højt indhold af sundt fedt, omega-3-fedtsyrer og D-vitamin. Hellefisken egner sig til de fleste tilberedningsmetoder – ovntilberedning, pandestegning, grill, dampning etc., og den har den store fordel, at den næsten er umulig at give for meget. Hellefisk passer til næsten alle typer tilbehør, men er rigtig god med syrlige og bitre kontraster som fx svampe, rucolasalat, granatæble og kål.

MSC-certificeret og bæredygtig

West Greenland hellefisk er MSC-certificeret, hvilket betyder, at den kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri. MSC-certificering er én måde at afspejle bæredygtighed, men hos Royal Greenland gør vi meget mere for at værne om miljøet.

Et eksempel er, at vi hele tiden arbejder på at anvende så meget som muligt af de fisk og skaldyr, vi fanger. I gennemsnit anvender vi over 90 % af de hellefisk, vi fanger. Kun skind og ben kasseres. I blandt andet Asien anvendes både hoveder og friller i smagfulde supper.

West Greenland hellefiskefiletportioner fås i detailhandlen i pakker a 350 g.

Læs meget mere om West Greenland hellefisk og find lækre opskrifter på Royal Greenlands hjemmeside her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Royal Greenland Seafood A/S

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Royal Greenland Seafood A/S

Send til en kollega

0.086