23948sdkhjf

Sæson for sommerbuk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kalu A/S

Så skal du til at sætte sommervildt på menuen. Rådyrets kød er mørkerødt og magert med en fast struktur og en fyldig, sødlig vildtsmag.

Rådyret lever vildt over hele landet. Dyrene er ikke større, end at de kan gemme sig i krat og buskads, så de trives både i skovområder og i mere åbent landskab, og bestanden vokser støt.

De små, vævre dyr lader de andre hjortearter om at spise det seje, energifattige græs og mæsker sig i stedet i urter og små skud og knopper fra buske og træer – til mange haveejeres fortrydelse.

De fleste sommerbukke skydes de sidste uger i maj. Sæsonen går fra 16. maj til 15. juli.

Sommerbuk får i udskæringerne kølle, bov, ryg og filet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kalu A/S

Flæsketorvet 45-55
1711 København V
Danmark
Kalu A/S

Send til en kollega

0.095