23948sdkhjf

Jonna Jensen fejrer 25 års jubilæum hos EL:CON

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Jonna Jensen kan den 1. juli 2019 fejre sit 25 års jubilæum hos EL:CON i Roskilde – og med Jonna har afdelingen i Roskilde både en værdifuld bogholder men også én, der kender alle den lokale installatørvirksomheds kroge, historik og kunder.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

»Jonna er ankerstenen på kontoret. Hendes styrke er, at hun har »orden i penalhuset«, er fagligt mega dygtig og myreflittig, og så kan hun begå sig på alle niveauer internt såvel som eksternt«, forklarer regionsdirektør Palle Egelund Jensen.

Der er da også mange årsager til, at Jonna selv har valgt at blive i samme virksomhed i 25 år: »Tiden her i virksomheden blandt mine mange gode kollegaer er godt givet ud, og jeg er på intet tidspunkt stagneret i mit arbejde«, forklarer Jonna og mener, at så længe hun fortsat bliver udfordret fagligt og føler, hun kan gøre en positiv forskel for sine kollegaer, så stortrives hun.

»Jonna er meget opmærksom på trivslen her i afdelingen. Hun kommer på forunderlig vis i mål med egne og sine kollegaers synspunkter, og får altid talt sig frem til en god løsning«, supplerer Palle.

Historien
Historien om Jonnas karriere starter for 25 år siden, da hun havde taget sin HG-eksamen inden for kontor. Handelsskolen udsendte et hæfte med en kort beskrivelse af de kandidater – heriblandt Jonna, der ønskede sig en læreplads, til områdets virksomheder: »Så blev jeg kontaktet af Morten og Grethe, ejerne af MJ Elektro, som virksomheden hed dengang«, smiler jubilaren og tilføjer, at hun heldigvis fik den læreplads.

Faktisk overtog EL:CON virksomheden MJ Elektro præcis på Jonnas 20 års jubilæumsdag.

Med tiden har Jonna fået et så unikt indblik i driften af afdelingen, og det er ofte hende, der formår at omsætte nye tiltag til et plan, så alle kan følge med: »Jeg tager ofte for mange opgaver på mig i min iver efter at gøre en forskel for mine kollegaer. Men jeg sætter en ære i at besidde en positivitet og en høj omstillingsparathed - også når jeg selv er presset med mange bolde i luften«.

De 25 år er fløjet afsted, mener Jonna, der blandt andet kan se tilbage på omfattende opgaver i forbindelse med fx implementering af to nye regnskabssystemer – det ene helt ned til kontoplanniveau. Faglige udfordringer er der heldigvis stadig nok af – men der er lige én slags udfordring, jubilaren ikke er helt tilfreds med: »Ja, der er lige dét med alderdommen, altså min egen, for nu er jeg gået hen og blevet den ældste af os fire kvinder på kontoret«, griner hun.

Stort tillykke med jubilæet Jonna:-)

Se mere om EL:CONs afdeling i Roskilde her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.08