23948sdkhjf

Stort udvalg af billig emballage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Billig emballage finder du hos hos ALBE Emballage A/S

Køb emballage online – nemt, hurtigt og billigt
Vi gør det muligt for kunderne at købe emballage lige præcis når det passer dem, 24 timer i døgnet. Formålet med webshoppen er at kunderne kan få mulighed for at købe høj kvalitetes emballage i små mængder til en god pris. På grund af de store mængder emballage ALBE Emballage køber hjem bliver det muligt at tilbyde kunderne billig emballage i høj kvalitet.

KÆMPE udvalg
I webshoppen finder du alt lige fra pakketape, bølgepap, boblefolie, papkasser, strapbånd, etiketter og meget mere. Som udgangspunkt faktisk alt hvad du skal bruge til indpakning og forsendelse af varer.

Mange års erfaring i branchen
ALBE Emballage har i mange år købt og solgt emballage til mange forskellige typer af kunder, både store og små. Derfor kan du som kunde hos ALBE Emballage være sikker på at de varer du køber er i en ordentlig kvalitet. For ALBE Emballage er det nemlig vigtigt at kundernes varer kommer sikkert frem og ikke bliver beskadiget undervejs. Se mere på www.albeemballage.dk.

Ønsker du ydeligere information?
Du er altid velkomment til at sende en mail til info@ALBEemballage eller ringe på tlf. 25 48 22 32 og tage en uforpligtende snak med en af de kompetente rådgivere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.109