23948sdkhjf

Hold en lidt anderledes studenterfest

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Sommeren betyder mange forskellige ting, men en af de ting der særligt symboliserer sommerens begyndelse, er de mange studenter, der begynder at fylde gaderne.

Er du forælder eller på anden måde pårørende til en studenten, hvor det betyder, at du skal planlægge en studenterfest? Så kan det måske gavne dig at tage et kig på denne artikel. Hvis du har lyst til at skabe en fest for din studenter, der er lidt ud over det sædvanlige, kan du her finde masser af inspiration.

Udklædning gør enhver fest sjovere
En af de ting, som du kan gøre for at skabe en anderledes studenterfest, er at inkludere sjove kostumer i festen. Find et sjov kostume, som studenten skal kravle i. Dette markerer yderligere, at det er ham eller hende, som dagen skal handle om. Du kan også være helt sikker på, at både studenten og gæsterne vil more sig gevaldigt over udklædningen. 

Hvis du ved, at din student ikke kan lide at føle sig alt for udstillet, kan du vælge at arrangere en dresscode. Du kan blandt andet lave en fest, der har 80’er tema eller Disney tema. Mulighederne er mange, men én ting du kan være helt sikker på, er, at kostumer er med til at gøre enhver fest sjovere. Også en studenterfest.

Hold ikke festen derhjemme
Noget andet du kan gøre for at skabe en anderledes fest, er at afholde festen et andet sted end derhjemme. Det er meget normalt, at studenterfesten bliver holdt hjemme i haven eller inde i stuen, og derfor kan det være sjovt og anderledes at bringe festen et helt andet sted hen. Det kunne være stranden, en park, en zoologisk have, et bowlingcenter eller noget helt femte. Også her er mulighederne mange, og det eneste du skal tage hensyn til, er hvad din student vil blive glad for.

Maden behøver heller ikke at være helt almindelig
Til studenterfesten er maden noget af det mest essentielle. Normalvis bliver der serveret via catering eller hjemmelavet mad. Hvis du gerne vil gøre det lidt anderledes, kan du vælge at lave sådan noget som friske forårsruller eller lignende, hvor gæsterne selv er med til at bikse deres mad sammen. Ved at gøre det på denne måde, slipper du for at stå for længe i køkkenet, og alle kan tage det, som de kan lide. Desuden er der næsten ikke noget mere hyggeligt og underholdende at sidde og bikse mad sammen. Særligt sådan noget som friske forårsruller kan være utrolig underholdende, fordi det er noget, som langt fra alle har prøvet.

Glem ikke at der skal være underholdning
Til festen skal der selvfølgelig også være underholdning. Hvis det kun er familien, der er samlet, er det en god ide at holde det lidt mere sobert. Det kan være sådan noget som stafetter eller quizzer. Hvis din students venner er med, kan du altid sætte gang i en drukleg. Din student vil helt sikkert sætte pris på, at der bliver sat gang i festen. Hvis vejret er til det, kan du bygge en glidebane eller købe en swimmingpool. Dette vil alle sætte pris på og finde underholdende. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.066