23948sdkhjf

Derfor skal du købe en brugt iPhone

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er flere gode grunde til at købe en brugt iPhone frem for en spritny.

Der er både økonomiske fordele og miljømæssige fordele, som gør det fordelagtigt at benytte dig af de mange forskellige butikker, som har specialiseret sig i brugte iPhones.

I denne artikel kommer vi med en række argumenter for, hvorfor du bør købe en brugt iPhone i stedet for en ny.

Økonomiske fordele
Der er selvfølgelig en række økonomiske fordele ved at købe en brugt iPhone. Prisen på din ‘nye’ brugte iPhone er selvfølgelig væsentlig lavere end, hvis du køber den nyeste model direkte fra Apple. Du behøver dog ikke bekymre dig om telefonens ydeevne eller batterilevetid, da de nyere modeller holder i mange år frem.

Derudover er det også en god idé at købe brugte iPhones til børn eller unge, hvis det er første gang, de skal have en telefon. På den måde skal du ikke betale fuld pris for en telefon, der måske er mere udsat for at blive tabt, vasket eller lignende.

Miljømæssige fordele
Udover de økonomiske fordele findes der også en række af miljømæssige fordele ved at købe brugte iPhones. Ved at genbruge elektronik er du nemlig med til at mindske forbruget af mere sjældne ressourcer, da du ikke blot køber en ny fra producenten. Du er derfor ikke med til at bidrage til ‘køb og smid væk’ kulturen, der i dag er gældende inden for mange områder. Du tager derfor et miljøvenligt valg, når du køber en brugt iPhone.

Specialbutikker med fokus på brugte iPhones
Der er findes en række af forskellige butikker, som har specialiseret sig inden for brugte iPhones og anden elektronik. Du kan med fordel benytte dig af disse butikker, da de ofte yder en garantiperiode, hvilket du ikke får, hvis telefonen købes af gennem en privat. 

Derudover får du en helt ‘ren’ iPhone, som er renset for tidligere indhold og fabriksgendannet. Du får derfor følelsen af at have købt en helt ny iPhone, hvilket altid føles godt.

På udkig efter en ‘ny’ iPhone?
Står du og mangler en ‘ny’ iPhone, kan du med fordel se Bluecitys store udvalge af brugte iPhones. De forhandler alt fra brugte iPhone 8 til den lidt ældre iPhone 6. Hos Bluecity er du sikret en professionel rådgivning samt en iPhone, der fungerer så godt som en ny. Leder du efter en iPhone 7 Plus brugt, finder du et stort udvalg af disse hos Bluecity.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.11