23948sdkhjf

Giv dit outfit prikken over i’et

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Copenhagen Fashion Week finder sted i uge 32. Det er ugen, hvor rigtig mange mode-entusiaster fra hele verden samles omkring én ting – nemlig mode og fashion.

Det er ugen, hvor det er muligt at danne sig et indtryk af, hvad der sker på markedet inden for modeindustrien, samt danne bekendtskab med nye interessante trends og brands. Ydermere kan man gøre sig nogle ret interessante bekendtskaber og udbygge sit netværk inden for industrien.

Mode er en dynamisk branche
Når det handler om mode, er det en branche, som er meget dynamisk. Det er svært at have fingeren på pulsen, eftersom trends kommer og går. Det er ikke usandsynligt, at man ser stilarter, der måske har været moderne for både 20, 30 og sågar 50 år siden kommer igen – det er helt naturligt.

Det er netop også dette, som gør modeindustrien interessant, for det kan være svært at spotte den næste bølge inden for herre og kvindemode. Ligeledes også at nogle af mor eller fars gamle klæder igen kan findes frem – noget der blandt andet også har været med til at fremme interessen for de såkaldte urban-butikker, der mest af alt sælger genbrugsvarer med en unik udstråling.

Meget mere end blot beklædning
Fashion handler ikke kun om beklædning – dette er blot toppen af isbjerget. Der er meget mere end blot dette, og hvis man virkelig ønsker et fuldendt outfit, er man nødsaget til at dykke ned i både accessoires – og endnu vigtigere fodtøj.

Fodtøjet – alt efter den stilart man ønsker at ramme, er meget afgørende for det samlede indtryk af ens outfit. Sko har i mange år været et marked helt for sig selv, der, ligesom almindelig beklædning, flytter sig.

Dog er der nogle enkelte modeller og brands, der nærmest har opnået monopollignende standarder inden for, hvad der virkelig holder. Flere af disse brands forhandles blandt andet hos den danske webshop https://www.skobox.dk. Skobox har eksisteret siden 2001, og har en stor viden omkring sko, og hvad der rører sig på markedet, hvilket kommer slutbrugeren til gavn.

Nogle ser det som en investering
Det handler også om, at fodtøj sågar er blevet en slags investering, hvor unikke modeller år-efter-år stiger i markedsværdi. Hvis den rigtige model med det rigtige navn kommer på markedet, er folk villige til at gå rigtig langt efter at få fingrene i skoen. Dette resulterer også i, at mange sko sælges til overpris, da det meget naturligt følger en udbud og efterspørgselskurve.

Til Copenhagen Fashion Week er der rig mulighed for at dykke ned i lidt af det hele inden for mode og dermed danne sig en bredere forståelse for, hvad der hitter lige nu, og hvad man måske skal fylde efterårets garderobe op med.

Alternative måder at følge med i modeindustrien på
Hvis man ikke har tid, eller har fået anskaffet sig en billet til Copenhagen Fashion Week, er der heldigvis også mange andre måder, hvor man kan følge med i modeindustrien på. Blandt andet i diverse modemagasiner, blogs og forums der findes, hvor der kan hentes en masse brugbar information.

Blandt magasiner, har Euroman og Eurowoman igennem en årrække leveret brugbar information til mode entusiaster i Danmark. Disse er naturligvis også repræsenteret ved en modefest som denne for at opsnappe trends til gavn for alle deres læsere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062