23948sdkhjf

Steffen er udlært elektriker – og modtager fagets medalje

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Steffen Vammen Christensen er udlært elektriker den 6. september 2019 hos EL:CON. Steffen har leveret en flot præstation og har fået topkarakterer for sin svendeprøve. Derfor er han nu indstillet til at modtage fagets medalje.

Tekst Mette Riis, HR og kommunikation, meri@elcon.dk

Steffen startede sin læretid hos EL:CON i Fredericia, har tilbragt de sidst halvandet år i Service Aarhus, og fortsætter som udlært elektriker i Sikringsafdelingen i Aarhus: »Jeg har været i rotation hos Sikring i tre måneder i løbet af min læretid, og sikringsopgaverne med programmering og teknik er udfordrende og passer mig rigtig godt«, fortæller Steffen, der glæder sig til at fortsætte som svend hos EL:CON.

Steffen fortæller, at han har været rigtig glad for at være i lære hos EL:CON og variationen i de opgaver, han har udført. Han husker blandt andet nogle større projekter, som han har været tilknyttet for EL:CON i Fredericia. Han nævner både et par opgaver for én af Danmarks største banker, opførelse af luksuslejligheder og alt belysning samt klargøring til CTS hos en stor bilforhandler.

I Aarhus har han ligeledes været med på både større og mindre projektopgaver, og serviceleder Michael Ahlmann Molin giver Steffen sine varmeste anbefalinger med på vejen og glæder sig over, at Steffen har sagt ja til at fortsætte hos kollegaerne i Sikring: »Steffen har været en arbejdsom og stabil lærling. Jeg kan sætte ham til alle typer opgaver og ved, at de bliver udført godt. Og så har han altid en frisk bemærkning på læberne, smil og godt humør«.

Fleksibilitet og flytning
Den nyudklækkede elektriker har afprøvet flere forskellige fagområder i EL:CON, og han har nydt godt af virksomhedens størrelse samt den fleksibilitet, han har oplevet: »Det kunne heldigvis lade sig gøre at flytte afdeling, da min kæreste og jeg gerne ville flytte fra Fredericia og nærmere på familien i Aarhus-området. Og da jeg fandt ud af, at opgaverne i Projektafdelingen måske ikke lige var mig, fik jeg straks mulighed for at flytte fagområde«.

Steffen bor i dag sammen med sin kæreste i deres 70’er hus lige uden for Hadsten, og ser frem til en fantastisk begivenhed på det private plan: »Vi venter en lille søn til december, og derfor er vi i fuld sving med at få de sidste projekter i huset gjort færdig, så vi er klar til den forestående familieforøgelse«.

Stort tillykke med svendebrevet og medaljen til Steffen:-)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.079