23948sdkhjf

EL:CON styrker sin nordjyske tilstedeværelse med opkøb af NT El-Service ApS

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

EL:CON A/S overtager aktiviteterne i el-installationsforretningen NT El-Service ApS. Opkøbet styrker EL:CONs eksisterende forretning inden for service med ny lokalafdeling i Aalborg.

Udvidelsen af el-tekniske servicekompetencer og en fortsat stærk lokal tilstedeværelse er højprioritet hos den landsdækkende el-installatør EL:CON. Derfor styrker virksomheden nu forretningen med opkøbet af aktiviteterne i el-installationsforretningen NT El-Service ApS, der er beliggende i Svenstrup syd for Aalborg.

Med opkøbet vil EL:CON sikre en endnu stærkere og lokal tilstedeværende service til virksomhedens eksisterende og nye landsdækkende kunder. Som en del af aftalen vil NT El-Services 30 medarbejdere fremadrettet blive en del af EL:CON, der fortsat skal ledes af de nuværende ejere, Kenneth Burkal og Casper Arvad Stendahl.

NT El-Service ApS er primært beskæftiget inden for industri, landbrug, byggeri, bygningsinstallation samt service.

»Vi er hele tiden på udkig efter, hvordan vi kan styrke vores forretning til gavn for kunderne. Vi har ønsket at øge vores lokale tilstedeværelse i Nordjylland, og her er NT El-Service det rigtige match. Det er en veldrevet ejerledet virksomhed, hvor vi deler samme agile mindset og stærke fokus på at servicere kunderne og udvikle forretningen«, siger regionsdirektør i EL:CON, Michael Hemicke, og fortsætter:

»Med Kenneth Burkal og Casper Arvad Stendahl i spidsen har NT El-Service været garant for at levere gode serviceydelser. Derfor glæder jeg mig meget over, at de begge, sammen med en dygtig medarbejderstab, fortsætter som EL:CONs repræsentanter i Aalborg og omegn. Det sikrer kunderne i lokalområdet velkendte fagspecialister, samt at vi i højere grad kan imødekomme såvel eksisterende som nye kunders behov«.

»Vi glæder os til at blive en del af EL:CON, så vi sammen kan drage nytte af hinandens styrker og synergier. Vi er meget stolte og ydmyge over, at EL:CON vil bruge NT El-Service som deres nordjyske flagskib«, udtaler Casper Arvad Stendahl.

Bygger videre på strategien
Den landsdækkende el-installatør, EL:CON, har oplevet vækst de seneste år, og for nylig rundede virksomheden 800 medarbejdere. Opkøbet er derfor også et led i EL:CONs strategi om at blive en markant landsdækkende aktør på det el-tekniske marked.

»Vi er en national virksomhed, der er lokalt forankret. Det giver os agilitet og sikrer, at vi altid kan levere innovative løsninger og fokusere på effektiv drift. Med tilføjelsen af NT El-Service til vores forrentning bygger vi videre på strategien om at blive en markant landsdækkende aktør«, siger administrerende direktør i EL:CON, Jesper Knudsen.

På billedet ses fra venstre: Jesper Knudsen, EL:CON; Casper Arvad Stendahl og Kenneth Burkal fra NT El-Service samt Michael Hemicke, EL:CON

Kontaktoplysninger:
Jesper Knudsen, administrerende direktør
Mail: jekn@elcon.dk
Mobil: 4122 2200

Michael Hemicke, regionsdirektør
Mail: mihe@elcon.dk
Mobil: 4122 2205

EL:CON A/S er en landsdækkende aktør på det el-tekniske marked med mere end 800 medarbejdere med hovedkontor i Aarhus. Vores landsdækkende net af lokale afdelinger betyder, at vores kunder altid kan trække på vores tekniske specialister inden for blandt andet elinstallation, bygningsautomatik, energioptimering, løsninger til vedvarende energi, sikring, indeklima, automation, termografering, forsyningsanlæg, vejbelysning og trafiksignaler. EL:CON er en del af NRGi-koncernen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.079