23948sdkhjf

Derfor skal du købe brugt butiksinventar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Er du allerede butiksejer, eller skal du snart åbne butik, så kan du med fordel købe brugt butiksinventar fremfor sprit nyt.

Der findes en række af forskellige virksomheder, der har specialiseret sig i brugt butiksinventar, og inventaret er derfor i god kvalitet og kan fås til fornuftige priser. I denne artikel kan du læse om nogle af de fordele, du får, hvis du køber brugt butiksinventar.

Køb brugt og spar penge
Køber du brugt butiksinventar, vil du uden tvivl spare penge i forhold til, hvis du købte det hele som nyt. Der findes en lang række af forskellige virksomheder, som har specialiseret sig i at sælge brugt butiksinventar. Disse kan du med fordel benytte dig af, da det giver dig en øget sikkerhed i forhold til at benytte dig af privatpersoner. Butikkerne sørger nemlig for, at butiksinventaret fremstår så godt som nyt, og du går derfor ikke på kompromis, når du skal åbne dørene til din nye butik.

Der findes også en del brugt butiksinventar på sider som Den Blå Avis, her skal du dog være opmærksom på reglerne, når du køber brugt butiksinventar fra private. Både i forhold til garanti og kvalitet er du oftest bedre sikret, hvis du køber inventar fra etablerede butikker.

Din butik skal fremstå professionel
Det er vigtigt, at din butik fremstår pæn og ren, når du åbner dørene op. Ligegyldigt om du skal åbne en dagligvarebutik eller anden form for butik, så skal dit inventar fremstå rent og uden større skader. Køb derfor dit brugte butiksinventar ved en allerede etableret forhandler af brugt butiksinventar, som har erfaring inden for området, og som er respekteret. Forhandlerne har oftest butikker, hvor du kan se det forskellige inventar, før du køber det. På den måde kan du også undersøge inventaret for eventuelle skader eller mangler. Det er trods alt inventar, som skal præsentere dine varer eller andet i din butik.

Butiksinventar passende til din butik
Der findes et hav af forskelligt butiksinventar, som alle har deres respektive design og formål. Derfor er det også vigtigt, at du vælger noget inventar, der passer til varerne i netop din butik. Du kan nemlig skabe forskellige indtryk, hvis du eksempelvis vælger kurvestativer i forskellige højder eller lavere salgskurve.

Brugt butiksinventar i Syddanmark
Er du på udkig efter brugt og demo butiksinventar, finder du et stort udvalg af dette hos Dansk Butiksinventar i Vojens. De har siden 1976 leveret inventar til danske butikker, lagre eller kontorer. Du er derfor sikret en forhandler med mange års erfaring, og som altid har fingeren på pulsen, inden for erhvervslivet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062