23948sdkhjf

3 tips til miljørigtig emballage uden meromkostninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

At skifte til mere miljørigtig emballage har aldrig været mere populært og trendy. Her er tre måder det kan gøres uden meromkostninger.

Det er populært at udskifte den regulære emballage med mere miljørigtige alternativer. Mange har en idé om at det er forbundet med med meromkostninger. Det behøver det ikke nødvendigvis at være. Her er tre tips til en miljøvenlig omstilling uden meromkostninger. 

Poser med genbrugsfolie
Du kan udskifte de normale poser med poser, der er genbrugsfolie i. Poserne kan fås på med og uden miljøcertifikat, men uanset så vil poser med genbrugsfolie være både bedre for miljøet og billigere i indkøb end en nyproduceret vare

Kvalitetsmæssigt er poser med genbrugsfolie ligeså robuste som nye poser, men man kan dog se, at de er lavet af genbrugsmaterialer. Kvaliteten er nopret i overfladen og kan være svær at lave et flot tryk på. 

Brunt papir
Endnu et tip er at skifte det blanke indpakningspapir ud med et groft, brunt papir.

Ved at undlade at bruge hvidt, bleget papir til dine tryk, undgår du også blegningsprocessen, hvor der er brugt klor. Det skåner miljøet markant, når der ikke er kemikalier involveret i produktionen af indpakningspapiret.

Det er selvfølgelig ikke alle brands, der harmonerer med brugen af et groft, brunt papir. Hvis det brune kraftpapir ikke passer til brandet, kan man nøjes med at bruge papir uden coating. Det er papir uden et blankt ydre af folie eller en glinsende overflade i eksempelvis guld eller sølv. På den måde undgås brugen af plastik og metaller. 

Brug mindre størrelser

Du bør altid overveje, hvilken størrelse emballage du skal bruge til at pakke dit produkt ind med. Mange forretninger bruger poser, der er for store i forhold til deres produkter. Hvis du vil være både miljø- og prisbevidst, kan du med fordel trimme ned til mindre poser, så du sparer det ekstra plastik eller papir, hvilket er til gavn for både miljøet og dit budget.

Læs hele artiklen her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078