23948sdkhjf

Emballagekatalog til julen 2019 – den bæredygtige jul

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Vores nye udvalg af julegavepapir har i år fået et større bæredygtigt aftryk.

Det er en del af dine kunders oplevelse, når de køber ind i din butik eller på din webshop, at det ikke kun er de enkelte produkter, der nødvendigvis er miljørigtige, men at du også kan tilbyde dem miljøvenligt gavepapir. Derfor arbejder vi hos Scanlux Packaging hele tiden for at tilbyde et større og mere varieret udbud af bæredygtig emballage. I år er mere end 50 % af vores gavepapir FSC® certificeret. Mærket hjælper dig med at passe på skovene for fremtidige generationer. Vores FSC® licenskode er FSC-C126290. 

Ønsker du FSC® certificeret gavepapir, så er det tydeligt markeret med FSC® i vores webshop. Det nye julegavepapir er et spil mellem to strømninger – det minimalistiske og sofistikeret, der udtrykker en luksus i den klassiske julestil. Den anden strømning er mønstre og glitter, som er med til at skabe en helt anden stemning på dit indpakningspapir. 

Det naturlige gavepapir
En del af vores nye julegavepapir er i kvistpapir også kaldet genbrugspapir. Det har en rustik overflade og er i et kraftfuldt materiale. Det gør, at papiret er holdbart til de skarpe kanter, som nogen gaver har.

Det naturlige look matcher kvistpapiret, som vi har kombineret med en mørkegrøn skovfarve og den klassiske brune papirfarve. Det er altså ikke kun papiret, der udstråler natur men også farverne.

Den mørkegrønne skovfarve er et hit i år og kommer i flere designs. Den minder om et juletræs flotte mørke farve, og derfor matcher den perfekt med metallic farver og især bronze. Dette design er et af vores bestsellere, som er et must til dig, der ønsker at give dine gaver et naturligt udtryk og krydre det med bronze. 

Den klassiske jul
Er du mere til den klassiske juleemballage, så er rød et must. Julen er hjerternes fest, og hvilken farve passer bedre til det end rød?  Dette gavepapir kombineret med rød og guldmønstre af hjerter, stjerner og juletræer er helt perfekt til at komme i julestemning.

Guld går igen og på dette hvide gavepapir fremstår guldmønstret som små snefnug, der kan anses på begge sider.

De nye designs er simple og giver dig mulighed for at style det med de bånd eller etiketter, der matcher din butik og/eller webshop. 

Den blå jul
Vi har alle prøvet at sidde indenfor og se ud på den mørkeblå nattehimmel, der kan være oplyst af stjerner og månen. Juletiden er den mest hyggelige tid på året. Stearinlys og smukt indpakkede gaver under juletræet er ægte julehygge, imens vi sidder og ser ud på den smukke nordiske nattehimmel. Vores julegavepapir i melankolske blå farver er typisk for de nordiske nætter, og er dermed med til at skabe en ægte julestemning.

At give gaver er en oplevelse. Det ved forbrugerne. Derfor er det utroligt vigtigt for forretningerne, at tilbyde gavepapir der matcher tidens trends – både i detailhandelen og blandt webshops. Vi har lavet en hel side dedikeret til juleindpakning 2019 her.

En digital version af vores seneste katalog er klar. Se kataloget over julegavepapir her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063