23948sdkhjf

Gaveindpakning: 3 gode råd kædekontoret bør overveje

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

For at opnå gaveindpakning, der er både stilfuld og praktisk, kræver det, at du tænker en række forskellige faktorer ind. Og med grundig omtanke på både dine varer, medarbejdere og dit brand, gør du dit butikspersonale stolte af at pakke gaver ind.

I enhver forretning burde man gøre sig overvejelser om selve indpakningen af gaverne. Gaveindpakning fungerer som en ambassadør for dit brand, og derfor burde der være et særligt fokus på udstrålingen.  

Passer emballagen til jeres varer?
Det lyder indlysende, men faktisk er det meget vigtigt at overveje, hvilke varer I har i butikkerne. Det er vigtigt, at jeres indpakningsløsning passer til jeres varer, så det er nemt og bekvemt for medarbejderne at skabe et flot resultat med indpakningen.

Fra centralt hold bør du være opmærksom på følgende:

1. Produkternes fysiske form skal være udgangspunktet for emballagevalget
2. Enkelte varer i sortimentet kan kræve anderledes indpakning, end de øvrige

Passer designet til jeres kunder? 

Dine medarbejdere skal være stolte af den indpakning, som I har i butikkerne. Ellers risikerer du, at ekspedienterne undlader at bruge den eller måske endda undskylder over for kunden.

Når I vælger designet til jeres indpakningspapir eller gaveposer, skal I altså finde ud af, om det matcher den hverdag og de udfordringer, jeres medarbejdere møder i butikken. 

Hvem er dine medarbejdere?

Det kan være en kunst at pakke pænt ind. Derfor må I også fra kædekontoret tænke på, om jeres medarbejdere rent faktisk er gode til at pakke ind på en pæn måde.

Særligt, hvis I vælger at bruge gavepapir, kræver det fingersnilde hos medarbejderen at kunne pakke en gave ind, så den ser flot ud. Jeres medarbejdere skal være trænede i at håndtere gavepapiret og have blik for æstetikken, når de binder bånd omkring.

Mens mange ekspedienter sætter en ære i at skabe imponerende gaveindpakninger, finder du også medarbejdere på den anden ende af skalaen. Nogle, som ikke har det æstetiske blik, og som ikke går op i at lære at pakke flot ind.

Hvis medarbejderne i dine butikker generelt falder i den sidste kategori, bør det også være afspejlet i indpakningsformen. Her skal du vælge en pæn gavepose eller gaveæske, som er nem at håndtere selv uden indpakningstræning.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094