23948sdkhjf

Emballage til alle typer produkter - Vælg bølgepap

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Ved indpakning til et hav af forskellige produkter, anvendes bølgepap ofte, da bølgepap kan bruges til mange typer produkter.

Meget fleksibel emballage til indpakning
Bølgepap  er et materiale produceret af enten nye papirfibre eller genbrugsfibre. Bølgepap produceret af nye fibre er kræftigere og stærkere end bølgepap produceret af genbrugsfibre. Uanset hvilken type bølgepap man bruger, kan den anvendes i et hav af forskellige virksomheder. Grunden til at bølgepap er blevet så populært er bl.a. at det er et meget fleksibelt materiale, som er let at arbejde med. Det passer især godt til indpakning ar varer der ikke passer i størrelsen på standard papkasser eller boblekuverter.

Bølgepap er stødabsorberende, det fastholder dit produkt og samtidig er det virkelig godt til at beskytte uhåndterbare produkter. Den gode brune bølgepap som du finder hos en leverandør som ALBE Emballage A/S er i en ekstra god kvalitet som kan tåle at blive bukket uden at den knækker. Dermed er den MEGET populær til indpakning af uens og skæve varer. For at gøre det nemmere at håndtere bølgepappen kan man vælge at hænge den op på et stativ og derefter afskære pappet efter behov, men det kan også sagtens benyttes direkte fra rullen.

Bølgepap er en yderst velegnet emballage til pakning af stort set alle produkter til forsendelse.

Hos ALBE Emballage A/S kan du altid finde en bølgepap som passer til indpakning af dine varer. I sortimentet finder du mange forskellige bredder, lige fra bølgepap i en bredde på 15 cm til de helt store ruller på 220 cm. Se mere om de forskellige størrelser bølgepap på ALBE’e hjemmeside.

Faste lave priser
For at sikre at dine varer kommer sikkert frem er det vigtigt at vælge en emballage, som kan holde til den hårde tur hos fragtmanden. Når du handler hos ALBE Emballage A/S har du den sikkerhed at du altid får leveret varer i højeste kvalitet. På trods af at vores emballager generelt er i en ekstra god kvalitet i forhold til andre typer man finder på markedet formår vi på grund af vores store volumen at kunne tilbyde varer, som f.eks. bølgepap til en yderst konkurrencedygtig pris.

Til indpakning af varer med bølgepap kan det anbefales at vælge en pakketape med god klæbeevne. Er du i tvivl om hvilken type pakketape du skal anvende er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte ALBE Emballage A/S enten på telefon eller på mail.

Vi rådgiver og vejleder gerne
Skal du bruge bølgepap, pakketape eller noget helt tredje så er ALBE Emballage A/S et rigtig god bud på en fleksibel og yderst professionel samarbejdspartner som sætter en ære i altid at give kunderne den bedst mulige service, gode varer og til de bedste priser. Leder du efter en ny emballage løsning som fungerer bedre end den du har i dag, skal du til at i gang med at pakke varer eller noget helt tredje så kontakt os allerede i dag og kom et skridt videre mod den mest optimale emballage løsning.

Ring på tlf. 44 68 07 07 eller send en mail til: albe@albeemballage.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.063