23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brug for sparring når det gælder finansiering?

Vi stiller gerne vores mangeårige indsigt og erfaring til rådighed.

Er du vognmand, eller er din virksomhed inden for industrien? - så ved du helt sikkert, at det ikke er billigt at investere i nyt udstyr. Og samtidig hvor vigtigt det er i dag at være up to date - både for at kunne få opgaver, at kunne løse opgaver og at være effektive og drive en god forretning.

Hos Leasing Fyn har vores medarbejdere gennem skræddersyede leasingløsninger og gode relationer opbygget flere langvarige samarbejder inden for henholdsvis transport- og industribrancherne. 

Vi øser gerne af vores mangeårige indsigt og erfaring, når det gælder leasing - og derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for sparring, når det gælder finansiering. 

I videoen her til højre kan du f.eks. høre Kenneth Pors fra Nislev Maskinfabrik fortælle om, hvordan de har det med os og leasing - Kenneth siger bl.a.: 

"Det gør jo, at du kan bruge energien på andre måder i stedet for at gå og spekulere økonomi hele tiden. Vi kan holde gang i hjulene, og vi kan investere i nye maskiner og være med. Hvis du ikke kan få lov til at investere i nye maskiner, så kan det være, man bliver kørt lidt af sporet, og det fornemmer jeg på de maskiner, jeg har haft ved Leasing Fyn - der har jeg kunne være med." 

Du kan også følge Leasing Fyn på LinkedIn - bare klik her - her deler vi løbende ud af nyttig viden og gode historier om, hvordan leasing skaber værdi for vores kunder og forhandlere - og dem, der gerne vil indlede et samarbejde med os.

Leasing Fyn
Bondovej 1
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21627747
P nummer: 1005106106

Kontaktperson

AES
Anne Ekhart Sandberg
Marketingchef
anne.sandberg@leasingfyn.dk

Send til en kollega

0.047