23948sdkhjf

Når du rigtigt skal hygge…

| Medlemsnyhed | Indrykket af FranchiseHub ApS

Super attraktivt koncept på vej til Danmark. Med lidenskab til kaffe, mad og mennesker. En der forstår at benytte de gode råvarer og det gode koncept fra Esquires Coffee til at skabe masser af hygge og den gode stemning.

Som et etableret brand igennem 25 år, tilbyder Esquires - The Organic Coffee Co. et af de mest spændende fair-trade, økologisk, mad -og drikke-franchises muligheder på markedet. Med en kultur, designet til at reagere og tilpasse sig lokale markedspåvirkninger, hvor der kan trækkes på erfaringer fra succeser i 12 lande.

Esquires opererer med succes en række forskellige modeller, som egner sig til placeringer på high streets, indkøbscentre, butikker og transportknudepunkter. Hvortil der aktivt søges at rekruttere nye franchise-partnere, som har ambitionen og drivet til at vokse med virksomheden, for at sikre at det brand og netværk der udvikles over hele verden, bliver en succes.
 
Om Esquires Coffee:
 
Maden – Den udbudte mad laves med friske ingredienser, er håndlavede og lokalt fremskaffede, hvor det er muligt. 
Butikkerne – Vores butikker er eklektisk designet med det lokale miljø og samfund i tankerne.
Etik - Vores kaffe er 100% fairtrade og økologisk. Vores butikker bygget ved hjælp af genvundne materialer, hvor det er muligt. 
Premium – Esquires-The Organic Coffee Co betragtes som en af ​​de førende premium mad- og drikkefranchises på markedet. Har en konstant udvikling af vores menu og tilbud af mad og kaffe for at sikre, at vi altid er på forkant  med udviklingen.

Læs mere: https://franchisehub.dk/kaede/esquires-organic-coffee-co


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FranchiseHub ApS

Lyshøjen 8, K5
8520 Lystrup
Danmark
FranchiseHub ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078