23948sdkhjf

Få din hurtigport klar igen med lamelreparationssæt

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Entrance Systems

Hurtigporten er en af de vigtigste komponenter i din virksomheds drift, og den medvirker til at sikre problemfri processer i produktionen. Med det nye lamelreparationssæt er porten hurtigt klar igen efter nedbrud.

I tilfælde af nedbrud på grund af en sammenstødsskade kan produktionen hurtigt gå i stå, eller værdifuld energi kan gå tabt gennem den åbne port. Vores erfaring med ASSA ABLOY RR3000 ISO hurtigporte har vist, at det især er den nederste del af portdugen, der påvirkes af skaden. De beskadigede lameller skal normalt udskiftes for at genoprette portensfunktion.

For at gøre en øjeblikkelig og varig reparation mulig ved det første reparationsbesøg, tilbyder vi nu muligheden for at købe et lamelreparationssæt på forhånd. Det betyder at hvis det er nødvendigt at udskifte lameller efter en sammenstødsskade, kan vores tekniker blot tilpasse de lameller, du allerede har på stedet, og udskifte dem med det samme.

Porten er fuldt funktionsdygtig igen efter første besøg. Leveringstid og begrænset funktion, mens du venter på de nye lameller, samt endnu et besøg af teknikeren er ikke længere nødvendigt.

Vi har forskellige udgaver af reparationssæt til rådighed.

Kontakt os på +45 70 22 82 80 for rådgivning, eller læs mere om produktet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Entrance Systems

Lupinvej 12 9500 Hobro
Marielundvej 20 2730 Herlev
9500 Hobro
Danmark
ASSA ABLOY Entrance Systems

Send til en kollega

0.062