23948sdkhjf

Sådan finansierer du en varmepumpe

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Som husejer eller sommerhusejer, er der mange ting, som man skal have styr på i sit hjem. Det gælder for sin vis også, hvis man eksempelvis er virksomhedsejer eller andet.

Der er rigtig mange nyttige ting, som skal installeres i hjemmet, og det kan være svært helt at danne et overblik og skabe plads i økonomien til det hele. En af de ting, som kan være nyttige i et hjem er en varmepumpe, da den kan være med til at varme hjemmet op. Men en varmepumpe er ikke helt billig, og derfor kan det være rart at få hjælp til finansiering af varmepumpe.

Hos Dansk Varme Service er det muligt at få hjælp til finansieringen af en varmepumpe. Hvis du gerne vil læse mere omkring, hvordan du finansierer en varmepumpe, så læs med her.  

Hvad er en varmepumpe?
En varmepumpe er et apparat til dit hjem, som kan to ting. På den ene side giver varme og på den anden side fjerner fugten fra luften i hjemmet ved at udnytte den varmeenergi, som der er i luften og på den måde nedsætte luftfugtigheden i huset. 

Ved en varmepumpe har man to dele, som er henholdsvis en indedel og en udedel. Indedelen sidder indenfor i hjemmet og er den del af varmepumpen, hvor man får sin varme fra. Udedelen sidder selv sagt udenfor, hvor den lagrer den naturlige varme, som der er i luften udenfor, hvorefter varmen videreføres til indedelen, som så sørger for at der er varmt i hjemmet. På den måde får man altså den naturlige varmen fra luften udenfor omdannet til varme inde i hjemmet ved hjælp af en varmepumpe. 

Få finansiering i samarbejde med Dansk Varme Service  
En varmepumpe er ikke altid helt billig, og særligt ikke, hvis du gerne vil have en god en af slagsen. Derfor har Dansk Varme Service i samarbejde med Resurs bank skabt en mulighed for, at man kan få et DVS energilån. Det vil sige, at man kan låne op til 75.000 kroner rentefrit til at finansiere sin nye varmepumpe og betale tilbage i op til 180 måneder efter. Du kan også låne pengene, hvis din varmepumpe uheldigvis skulle bryde sammen. På den måde behøver man altså ikke tænke over økonomien i forbindelse med installation eller reperation af varmepumpe. 

Leasing af varmepumpe 
Det kan godt være en stor beslutning at skulle ud og købe en ny varmepumpe, samtidig med at der er en masse overvejelser man skal gøre sig inden man køber en varmepumpe. Men hvis man ikke ønsker at købe en helt ny varmepumpe, så er det faktisk muligt også at lease en varmepumpe. På den måde får du altså muligheden for at afprøve en varmepumpe i en kortere eller længere periode inden du beslutter dig for om du skal have en varmepumpe. Ved at lease en varmepumpe får du altså mulighed for at se om du virkelig skal have en varmepumpe, eller om der kunne være andre løsninger til dit hjem. Leasing er altså en fleksibel og god måde at finansiere en varmepumpe til at starte med. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047