23948sdkhjf

Med ønsket om en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Vi nærmer os med hastige skridt den 24. december - og her op til weekenden starter juleferien sikkert for rigtig mange rundt omkring i virksomhederne, så det er vist ved at være sidste udkald for en julehilsen...

... og også for at sige tak for det år, der snart er ved at løbe ud. Tak til vores kunder, forhandlere og øvrige samarbejdspartnere for samarbejdet i året der snart er forbi. Vi glæder os her i Leasing Fyn til forhåbentlig at fortsætte samarbejdet i 2020. 

Vores medarbejdere giver udtryk for, at de i 2019 har løst en masse spændende opgaver og hjulpet med leasing i rigtig mange forskellige sammenhænge rundt omkring hos vores kunder og forhandlere. 

Det gælder eksempelvis leasing til transportvirksomheder, industrivirksomheder, landbrugs- og entreprenørvirksomheder - og ikke mindst til virksomheder, der gerne vil tilbyde deres kunder at lease virksomhedens produkter i stedet for at købe dem.  

Indenfor de sidste 10 år er der sket rigtig meget, når det gælder leasing - eksempelvis er leasing over perioden gået fra at være et mindre kendt værktøj til finansiering af nye investeringer til at være meget kendt - og anerkendt - når der skal investeres. Specielt løftet af hele området leasing af biler, som er vækstet rigtig meget. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer.

I Leasing Fyn arbejder vi heletiden på at være de bedste til det med gode personlige relationer - at skabe dem og holde dem ved lige - helt enkelt: at være til stede for vores kunder og forhandlere med udgangspunkt i deres virksomhed, og det de har brug for. Og når det gælder finansiering, er vi ikke i tvivl om, at vi kan give den rigtge sparring - vi har eksisteret siden 1983, så når det gælder indsigt og erfaring, så er vi rigtig godt klædt på.   

I 2020 er vi klar til at indgå flere forretninger - og meget gerne også med nye kunder og forhandlere. 

Glædelig jul og godt nytår til dig fra alle os! 

Interesseret i at høre mere om din virksomheds muligheder med leasing - så tjek gerne Leasing Fyn ud her.

Find en medarbejder du kan tale leasing med her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Send til en kollega

0.079