23948sdkhjf

Amager Centrets forvandling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Detailforum

Med Detailforum får du mulighed for at komme til arrangement i Amager Centret d. 14. januar kl. 9:00-10:30 og høre om den store forvandling centret gennemgår, Vi bliver vist rundt på byggepladsen af Center Manager Kim Jensen.

Vi skal høre om Amager Centret, som gennemgår en storstilet ombygning med nye moderne parkeringsfaciliteter og etablering af rundgang på 1. salen. Derudover gennemrenoveres centret og der skabes en lille gård med et grønt byrum, som skal skabe byliv til området. Den nye indretning af centret er inspireret af udlandet og  vil derfor skille sig markant ud fra den traditionalle centerindretning, kom og hør hvordan?

Udviklingen vil gøre plads til 20-30 nye butikker, med både nye spændende spisesteder og endnu flere shoppingmuligheder. Sløret er løftet for flere af butikkerne, som du kan høre mere om til arrangementet.

Byggeriet forventes færdigt i foråret 2020, men her får du muligheden for at få et indblik i forandringerne inden åbningen. Vi har fået Center Manager Kim Jensen til at vise rundt i centret og fortælle om ombygningen og deres forventninger til fremtiden.

Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig på Detailforums hjemmeside:
Læs mere her og tilmeld dig

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Detailforum

Rødovre Centrum 1 R, 2. 2.
2610 Rødovre
Danmark
Detailforum

Send til en kollega

0.062