23948sdkhjf

Fremtidens BR

| Medlemsnyhed | Indrykket af Detailforum

D. 25. januar kl. 8:30-9:30 besøger netværket Detailforum BR butikken på Jyllingevej i Rødovre. Vi skal mødes med BR's kædechef Charlotte From og høre om planerne for kæden. Skal du med?

I januar 2019 annoncerede Salling Group, at de overtog konkursramte Top Toys danske varelager og rettigheder til Fætter BR-brandet. I en tid hvor butikkerne har det svært og online handlen boomer, har BR konceptet skulle gentænkes.

Vi skal besøge BR butikken på Jyllingevej i Rødovre (den tidligere Toy R´Us) og mødes med BR's kædechef Charlotte From og opleve et helt nyt univers i den nyombyggede butik.

Til arrangementet skal vi høre om tankerne bag konceptet og kædens fremtidige strategi for at drive legetøjsforretning på det danske marked.

Hvis du vil med til arrangementet, så se mere her:
https://detail-forum.dk/br/

Kort om Detailforum:
Detailforum er et tværfagligt netværk for ledere i dansk detailhandel og tilknyttede brancher. Detailforum har til formål at udbrede erfaringer om detailhandelens udvikling i ind- og udland. Herudover har vi en vigtig rolle i dannelsen af netværk hvor idéer, erfaringer og synspunkter kan udveksles. Netværket afholder årligt en række spændende arrangementer, som er relevante for alle, som har passion for detailhandel.

Følg Detailforum på LinkedIn  og se kommende arrangementer og de seneste nyheder fra netværket. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Detailforum

Rødovre Centrum 1 R, 2. 2.
2610 Rødovre
Danmark
Detailforum

Send til en kollega

0.047