23948sdkhjf

Alusteel: Hos ASSA ABLOY en en port ikke bare er en port

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Entrance Systems

Når man skal ind og ud ad en port 100 gange om dagen, betyder åbningshastigheden alt.

Mere end bare en port

For Alusteel, der leverer stål- og aluminiumsdele til forskellige industrier, havde den langsomme åbningshastighed på de gamle porte skabt et lidt uheldigt problem:

”Vi kørte simpelthen ind i portene”, fortæller Mads Milling, direktør hos Alusteel. ”Og hver gang vi kører ind i en port, koster det os 30.000 kroner”.

I samarbejde med Johnny Jørgensen, regional salgschef hos ASSA ABLOY fandt Alusteel dog en løsning. Derfor har de netop fået leveret fem hurtiggående ledhejseporte til deres faciliteter i Kværndrup.

ASSA ABLOY Entrance Systems har tidligere leveret porte til Alusteel, og de gode erfaringer herfra spillede også en rolle i valget af leverandør, forklarer Mads Milling:

”Jeg kan gode lide deres portsystem. Én ting er, at de har en port, men de har også en service back-up, der virkelig fungerer.”

Samarbejde i verdensklasse

Valget af hurtiggående ledhejseporte bar dog også i høj grad præg af den gode relation mellem Mads og Johnny Jørgensen.  

Hertil fortæller Mads Milling: ”Johnny ved, hvad det drejer sig om, og ved, at en port ikke bare er en port. Skal jeg vurdere samarbejdet på en skala fra 1 til 10, ligger vi på en 10’er. Det er også en af grundene til, at vi vil bruge ASSA ABLOY Entrance Systems til at levere porte til vores nye svejsehal i 2020”.

Læs mere om de hurtiggående ledhejseporte, OH1042S, Alusteel har fået leveret lige her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Entrance Systems

Lupinvej 12 9500 Hobro
Marielundvej 20 2730 Herlev
9500 Hobro
Danmark
ASSA ABLOY Entrance Systems

Send til en kollega

0.063