23948sdkhjf

Scanlux Packaging åbner nyt kontor i Sverige

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Svenskerne har i årevis været vant til den bæredygtige emballage fra Scanlux Packaging, der nu opretter lokalt kontor i Helsingborg.

En stigende efterspørgsel efter bæredygtig emballage på det svenske marked betyder at Scanlux Packaging åbner kontor i Helsingborg for at få en tættere tilknytning til sine kunder.

Ved havnen i Helsingborg på Båthusgatan 9, finder du Scanlux Packagings nye og lyse lokaler. Kontoret ledes af Country Manager Anna Pramborn og i første omgang vil salgskoordinator Jasmine Jilltoft og en kommende junior sælger være en del af dagligdagen. Kontoret i Helsingborg vil være omdrejningspunktet for de svenske kunder. I dag servicerer Scanlux Packaging kendte svenske varemærker som Acne Studios, Nordiska Kompaniet (NK), Filippa K, Björn Borg og Peak Performance.

Bæredygtighed er vigtigt for kunderne

– Åbningen af vores svenske kontor i Helsingborg er en del af vores langsigtede strategi for Skandinavien og betyder, at Scanlux Packaging nu er lokalt repræsenteret i både Danmark, Norge og Sverige. Vi byder ind med bæredygtige løsninger, der vinder ind hos rigtig mange af vores kunder i Sverige. Vi har fokus på bæredygtige materialer, innovativt design og rådgivning fra vores erfarne emballagespecialister. Med vores nye adresse har kunderne nu mulighed for at møde os lokalt, fortæller Jan Kornelius, administrerende direktør hos Scanlux Packaging.

Country Manager, Anna Pramborn fortsætter:

–  Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at emballagen er bæredygtig, uanset om de handler i webshop eller i en butik. Forbrugere i hele Europa og især i Skandinavien ønsker i stigende grad at fokusere på bæredygtighed i hele købsprocessen. Dette inkluderer også emballering og forsendelse. Med mange års erfaring og et konstant fokus på bæredygtighed og design tilbyder vi nu at man kan mødes os lokalt i Sverige.

Solid ekspertise i bagagen

Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for Sveriges detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN’s verdensmål.

Om Scanlux Packaging

Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større Skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere miljøcertificeringer som FSC® og ISO 14001. Begge certifikater er anerkendte og en garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

For yderligere information, besøg vores hjemmeside på https://scanlux-packaging.com/dk/.

 

Anna Pramborn, Country Manager Sverige, hos Scanlux Packaging, tlf.: (+46) 723 15 58 68, anna.pramborn@scanlux.com

Jan Kornelius, admistrerende direktør hos Scanlux Packaging, tlf: (+45) 4824 2900, mail: jk@scanlux.com.

Pressemateriale kan findes her: https://scanlux-packaging.com/dk/om-os/presse/

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.093