23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HCS kan gøre dit madaffald til ren energi og gødning

Vi tilbyder en bioløsning til alle typer af madaffald og andre former for organisk affald. Se meget mere i vores brochure

Normalt vil madaffald blot blive kørt til forbrænding, men ikke hos HCS: Den rene biomasse afsættes til miljørigtig genanvendelse via bioforgasning på et biogasanlæg – og bliver derved til ren energi. Den afgassede biomasse indgår således i et lukket kredsløb, og erstatter dermed kunstgødning på landbrugsjorden. Cirkulær økonomi når det er allerbedst.

Miljøbevidsthed sælger
Som madaffaldskunde hos HCS kan du vise dine kunder og samarbejdspartnere, at din virksomhed gør en forskel, og tænker miljøbevidst. Kunder hos HCS modtager et synligt bevis på, at virksomheden gør en aktiv indsats for miljøet. Jeres virksomhed kan også få et certifikat som dokumentation i underskrevet stand, dette kan hænges synligt i virksomheden. 

Klik her for at se nærmere i vores brochure

Læs meget mere om vores genbrug af madaffald

Kontakt os
Vi vil rigtig gerne i dialog med dig, hvis din virksomhed har madaffald. Meget kan gøres i kampen mod ressourcespild, og miljøkonsulenterne hos HCS er kompetent klædt på til opgaven. De kan rådgive og vejlede om skræddersyede renovationsløsninger. Alle kan tage ansvar, og opmærksomheden på madaffald er kraftigt stigende i disse år.

HCS tilbyder gratis affaldstjek af din virksomheds samlede behov.

Ring direkte til vores salgsafdeling på 43 29 98 53 eller info@hcs.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

HCS A/S Transport & Spedition
Hvissingevej 100
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71145816
P nummer: 1002336140

Kontaktperson

Peter Krause
Marketingchef
+45 41460040 pkr@hcs.dk

Send til en kollega

0.062