23948sdkhjf

Et effektiviseret flow af leverandørfakturaer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Microsolutions A/S

Danmarks største Designhus, Rosendahl Design Group, har effektiviseret flowet af leverandørfakturaer. Ved hjælp af InvoiceFlow og Paperflow har virksomheden reduceret tidsforbruget på leverandørfakturaer betragteligt.

Sammen med vores partner Paperflow har Microsolutions hjulpet Rosendahl Design Group med at effektivisere behandlingen af leverandørfakturaer. Rosendahl Design Group er Danmarks største designhus med mere end 140 medarbejdere fordelt på fem lande og en årlig omsætning på omkring en halv milliard kroner.

”Indførelsen af InvoiceFlow fra Microsolutions og senest Paperflow har samlet set reduceret tidsforbruget ved håndtering af leverandørfakturaer med et sted mellem 50 og 70 procent”, siger Brian Andreasen, økonomichef hos Rosendahl Design Group. ”Det har betydet, at vi har kunnet klare en stigning i omsætningen på 25-30 procent uden at skulle ansætte flere medarbejdere.”

Hos Rosendahl Design Group var det vigtigt at etablere et dokumenthåndteringsforløb, hvor alle kreditorfakturaer blev håndteret i et og samme system. Og det er i høj grad lykkedes at skabe et mere enkelt flow. Hver eftermiddag sendes alle indkomne kreditorfakturaer til Paperflow og den følgende morgen ligger de klar til tjek og godkendelse i Invoiceflow.

”Arbejdsgangen er simpel og kan udføres af enhver medarbejder i økonomiafdelingen,” slutter Brian Andreasen. ”Pålideligheden har vist sig at være meget høj, og vi har ikke følt behov for at indføre kontroller på kvaliteten. Det virker bare.”

Se filmen, og læs mere om løsningen på https://microsolutions.dk/rosendahl-anvender-invoice-flow-til-kreditorfakturaer/

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Microsolutions A/S

Emil Møllers Gade 41D, 8700 Horsens
Naverland 2, 2600 Glostrup
8700 Horsens
Danmark
Microsolutions A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062