23948sdkhjf

Produktnyhed fra PALOMAT®

| Medlemsnyhed | Indrykket af PALOMAT®

Sammen med Mobile Industrial Robots har PALOMAT® udviklet et helt nyt pallemagasin, PALOMAT® AMR – et samarbejde med Autonome Mobile Robotter.

Der er stor efterspørgsel på højteknologiske løsninger, der kan strømline og automatisere simple arbejdsopgaver. Det banebrydende samarbejde mellem PALOMAT® pallemagasinet og MiR mobile robots løfter den interne logistiks workflow til et endnu højere niveau. Med det stærke og fleksible partnerskab kommer virksomheder et skridt nærmere fremtidens automatiserede pallehåndtering.

”Vi lyttede til markedet og valgte i 2019 at indlede et samarbejde med verdens ledende producent af mobile robotter, Mobile Industrial Robots. Takket være en meget konstruktiv proces, kan vi nu allerede tilbyde en løsning til fuldautomatisering af pallehåndtering. Det giver mening i en industri med flaskehalsproblemer” - Majbritt Svane, Area Manager, PALOMAT®. Læs hele pressemeddelelsen her.

PALOMATs nye pallemagasin – det første af sin slags på markedetPALOMAT® AMR, samarbejder og kommunikere med Autonome Mobile Robotter og booster virksomheders infrastruktur ved af frigøre arbejdskraft tidligere brugt på at pallehåndtering.

Læs mere om PALOMAT® AMR her.

Vil du vide mere om det nye og banebrydende pallemagasin fra PALOMAT®? Kontakt info@palomat.com / +45 96 69 47 10.

Make logistics even better!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PALOMAT®

Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Danmark
PALOMAT®

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078