23948sdkhjf

Lav nemt skilte med vejledninger og påbud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Avery Nordic

Print skilte med fx vejledning i håndvask, eller påbud om brug af masker og handsker.

I den alvorlige situation vi står i med Corona-virussen, handler det om at guide og informere på bedste vis, om god adfærd i forhold til at omgås andre mennesker og hygiejne. Med Averys produkter til skiltning, er alt du behøver en computer, en almindelig kontorprinter og vores selvklæbende etiketark.

Etiketterne fås i mange kvaliteter og størrelser, så du altid finder en kvalitet og format der dækker dit behov.

  • Til skiltning i køkken, på toiletter og andre rum der kræver grundig rengøring, anbefaler vi at du bruger de ekstra resistente etiketter, som tåler aftørring og rengøring med selv skrappe rengøringmidler.
  • Til advarsler eller påbud anbefaler vi de holdbare gule, hvide eller sølvfarvede etiketter, der tåler det meste og kan bruges udenfor.
  • Skal skiltene kunne fjernes nemt igen, anbefaler vi de aftagelige holdbare etiketter, der både tåler aftørring og kan bruges udendørs, men som kan fjernes uden at efterlade limrester.

Alle vores printbare etiket-produkter kan designes med vores gratis online software. Du designer selv dit skilt med dit budskab og printer i passende antal.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Avery Nordic

Valdemarshaab 11
4600 Køge
Danmark
Avery Nordic

Billeder & videoer

Avery Lav nemt skilte med vejledninger og påbudAvery Lav nemt skilte med vejledninger og påbudAvery Lav nemt skilte med vejledninger og påbudAvery Lav nemt skilte med vejledninger og påbud

Send til en kollega

0.078