23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal din forretning med på e-vognen?

Ny tider kræver nye løsninger, især nu når vi har begrænsede muligheder for fysisk kontakt er en webshop til takeaway og mad ud af huset måske en løsningen. Det gælder både private aktører, men også den kommunale bespisning.

E-commerce er generelt støt stigende og en stor del af danskerne handler online hver uge. Men især nu stiger onlinehandel, når mulighederne for den fysiske handel er begrænset. Spisesteder, caféer og restauranter har lukket for den fysiske servering og cateringvirksomhederne oplever ligeledes aflysninger på stribe.

For at opretholde forretningen er tiden måske til, at undersøge muligheden for en webshop og mad ud af huset?

Fødevarestyrelsen har netop ændret retningslinjerne for spisesteder, så de nu kan sælge takeaway direkte til forbrugerne eller via digitale platforme uden først at skulle anmelde det.

Som en del af Kraftvaerk Group har vi i Kraftvaerk FoodTech kompetencerne og kræfterne til at udvikle din forretning – både hvis du allerede er Dankost Pro, tiltænker at blive det eller bare vil producere som hidtil. Det kan fx være udvikling af webshop, distributionsstyring og bestillingssystem – også direkte til dit Dankost Pro, med visning af menuer, deklarationer, allergener og meget mere, direkte på din webshop.

Vi har også muligheden for at servicere offentlige kunder, der producerer mad til både hjemmeboende borgere og hele plejecentre, hvor vi allerede har en standardløsning til bestilling, planlægning og produktionsstyring i køkkenerne.

Uanset jeres behov, situation og om du er Dankost Pro bruger eller ej, så kan vi udvikle til lige præcis din forretning. Vi sidder klar til dine spørgsmål på telefonen og virtuelt, så vi kan kigge hinanden i øjnene på afstand.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak.

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Kontaktperson

Tanya Østergaard Larsen
Marketing Manager
+45 31217443 tanya.larsen@matildafoodtech.com

Send til en kollega

0.031