23948sdkhjf

Certifikatet på RC-certificerede sikringsløsninger udstedt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alux A/S

Tidligere på året fortalte vi om certificeringen af vores Safe 4000 jalousi, som helt exceptionelt blev godkendt til 6 meter i bredden i sikringsklasse RC4.

Dette jalousi og tre andre produkter, som tidligere er blevet godkendt efter EN 1627:2011, har vi nu endelig fået certifikatet udstedt på.

Certifikatet tilkendegiver en blåstempling af vores sikringsløsninger og er derfor en forsikring om, at man ved at vælge en af disse løsninger lever op til forsikringsselskabernes krav om indbrudssikring og samtidig får den absolut bedste mekaniske sikring til vinduer og døre.

Certifikatet har været undervejs i over 2 år, og de nye standarder har været officielle endnu længere. Vi har arbejdet hårdt og længe med forbedringer og tests af vores gitre og jalousier i samarbejde med teknologisk institut, så det er med stor glæde, at vi nu endelig kan fremvise beviset på, at vi som de eneste i Danmark kan levere RC-certificerede sikringsløsninger.

De 4 løsninger, som vi kan levere i RC-klasserne er vores fastgitter Safe 3000 type 100rullegitter Safe 3000 type screen, rullejalousi Safe 3000 og rullejalousi Safe 4000. Det betyder, at der er godkendte løsninger til stort set alle formål – butiksfacader, lagerlokaler, ovenlysvinduer og meget mere.

Kig ind på alux.dk og læs mere om de forskellige sikringsklasser her

F&P har registreret vores produkter her: F&P sikringsguiden


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alux A/S

Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Danmark
Alux A/S

Send til en kollega

0.078