23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pleje og Industrivirksomheder i kamp mod CORONA

Tilmeld dig til den Europæiske platform der samler aktører fra pleje og industri sektoren i fælles kamp mod Corona: https://care-industry-together-against-corona.b2match.io/ Allerede 361 aktører fra 24 lande har tilmeldt til eventet.

Rundt omkring i Europa, ja hele verden arbejder virksomhederne på højtryk for at hjælpe med udstyr, værnemidler, afspritningsvæsker med mere. Mange har inddraget produktionskapacitet, tilsidesat normal produktion eller ligefrem lavet innovation i den gode sags tjeneste. I kølvandet af denne pandemi opstår sammenhold, udvikling og nye forretningsmuligheder. Men faktum er, at vi har med en global udfordring at gøre og for at bringe løsningsmuligheder og forslag i spil kræver det i høj grad at kompetence mødes – ogå på tværs af landegrænser. Med forsamlings- og rejseforbud kan det være en svær størrelse at håndtere og virksomheder når måske ikke at finde de rette ”brikker til puslespillet” men må bero på den viden og det netværk af leverandører og samarbejdspartnere, som de allerede har.

For at imødegå denne udfordring har EEN (Enterprse Europe Network) taget initiativ til en online platform for matchmaking mellem virksomheder, der arbejder med samme udfordring, nemlig; hvordan tilvejebringer vi de rette produkter og løsninger til markedet. Det gælder for udvikling af nyt udstyr/nye produkter men i høj grad også for at åbne markedspladsen mellem producenter og aftagere. For nye producenter på et marked, hvor man ikke kender mekanismer, aktører eller salgskanaler, kan de gode ambitioner være særdeles vanskelige at håndtere. Her kommer de gode erfaringer, som EEN har oparbejdet gennem mange år med facilitering af matchmaking mellem markedsaktører til sin ret. Og med det store netværk der er til stede i mere end 60 lande har EEN gode muligheder for at hjælpe virksomhederne  med netop disse udfordringer.

Det er særdeles glædeligt at erfare, at de første danske virksomheder nu har tilmeldt sig platformen, som allerede nu har mere end 350 tilmeldte virksomheder fra 24 lande, og derved får mulighederne for at  finde nye internationale samarbejdspartnere. Vi opfordrer hermed endnu flere danske virksomheder, researchere og universiteter til at tilmelde sig platformen ”Care industry against Corona”.

Tilmeld via dette link: https://care-industry-together-against-corona.b2match.io/

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

AK

Send til en kollega

0.081