23948sdkhjf

Bæredygtig papiremballage med plastens fordele

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Klima, miljø og grøn omstilling er på alles læber, og derfor må virksomheder og brands tilpasse sig de nye forventninger.

Det er især forbrugerne, der bliver mere og mere miljøbevidste og samtidig bliver de politiske restriktioner på miljøområdet skærpet. Samlet set, stiller det høje krav til virksomheder og brands, der skal tænke i nye, innovative og ikke mindst bæredygtige emballageløsninger, for at forblive konkurrencedygtige. Scanlux Packaging introducerer Paptic, der er 100% plastikfrit og bæredygtigt – uden at det mister sin høje slidstyrke, holdbarhed og formbarhed. Samtidig er det muligt gennem Scanlux Packagings FSC® certificering, at få det attraktive bæredygtighedsmærke på emballagen, så der er dokumenteret bæredygtighed ind i hele produktionen.

”Både forbrugere og politikere har fået øjnene op for, klimabelastningen i forhold til hvilket materiale vi anvender til butiks- og webshop emballage. Det kan mærkes hos vores kunder, der må tilpasse og nytænke deres produktion, distribution og logistik i mere bæredygtige retninger”, fortæller Jan Kornelius, der er administrerende direktør hos Scanlux Packaging.

Han fortsætter:

”Vi vil, som vores kunders design- og emballagepartner, gå forrest når det gælder om at tilbyde bæredygtige og miljøvenlige løsninger til butikker og webshops i hele Europa. Derfor er vi begejstrede over at kunne tilbyde Paptic, som vil gøre en positiv og bæredygtig forskel i kundernes emballagevalg. ”

Paptic forener og udnytter de bedste kvaliteter, som man finder i henholdsvis papir, plastik og tekstil. På den måde skabes en unik sammensætning af materialer, der giver:

 • Høj kvalitet ved print på materialet (ligesom ved papir)
 • Ekstrem holdbarhed (ligesom ved plastik – kan bruges op til 100 gange)
 • Blødhed, fleksibilitet og alsidighed (ligesom tekstil).
 • Genanvendelse - forbrugerne kan lægge det i papiraffaldsspanden til pap og papir

Paptic er derfor et super slidstærkt, praktisk og miljøvenligt materiale, der har utallige anvendelsesmuligheder. Men det bæredygtige perspektiv er slet ikke begrænset til at være et spørgsmål om materialer. Fremstillingsprocessen for Paptic er nemlig gennemsyret af bæredygtighed fra start til slut…

Bæredygtighedsprincipper bag Paptic:

 1. Vedvarende råmaterialer: Paptic består af træbaserede cellulosefibre.
 2. Genbrugsvenligt: Optimal holdbarhed, fleksibilitet og kvalitet, der forlænger emballagens brugsværdi og levetid.
 3. Bionedbrydeligt: Materialet er 100% bionedbrydeligt.
 4. Genanvendeligt: Kvalitetsfibrene kan genanvendes til produktion af nye emballageprodukter sammen med enten papir eller pap.

Paptic er med andre ord et bæredygtigt, højt performende og omkostningseffektivt high end-materiale, der har kæmpestort kommercielt potentiale for din virksomhed – ikke mindst i brandingøjemed.

Stribevis af anvendelsesmuligheder og brandingfordele
De miljøbevidste forbrugeres brandpræferencer og købsbeslutninger orienterer sig i stigende grad mod bæredygtige værdier. Her kan Paptic være med til at styrke og brande din virksomheds bæredygtige profil – og dermed gøre dit brand og dine produkter mere attraktive. Materialet har enormt stor signalværdi, og med det rette emballagedesign kan du både differentiere dig fra konkurrenterne på markedet og positionere dig stærkt som ”top of mind” hos dine potentielle kunder.

Der er mange anvendelsesmuligheder med Paptic inden for både fysisk detailhandel og ehandel:

 • Bæreposer
 • Gaveposer
 • E-handelsemballage
 • Gaveindpakning
 • Kuverter
 • Skoposer
 • Beklædningsposer
 • Kosmetiktasker

Paptic er et innovativt og bæredygtigt emballagemateriale, der er et spændende alternativ til papir, plast og tekstil-materialer – både til gavn for virksomheder, brands og naturen.

Du kan finde mere information om Paptic i vores online magasin ved at klikke her.

Scanlux Packaging fører et bredt udvalg af Forest Stewardship Council® (FSC®) certificerede emballageprodukter (FSC-C126290). Se efter FSC® logoet ved de certificerede produkter. Læs mere om vores certificeringer her.

Solid ekspertise i bagagen

Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for Europas detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN’s verdensmål.

 

Om Scanlux Packaging

Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større Skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere miljøcertificeringer som FSC® og ISO 14001. Begge certifikater er anerkendte og en garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

For yderligere information, besøg vores hjemmeside på https://scanlux-packaging.com/dk/.   


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Billeder & videoer

Paptic | Scanlux Packaging | scanlux-packaging.comPaptic | Scanlux Packaging | scanlux-packaging.comPaptic | Scanlux Packaging | scanlux-packaging.com

Send til en kollega

0.063