23948sdkhjf

Spar 90% CO2 på dine transporter

| Medlemsnyhed | Indrykket af HCS A/S Transport & Spedition

HCS tilbyder en CO2 reduktion på 90% på transport ved brug af 2. generations HVO biodiesel, en 100% biologisk dieselolie med stort set set samme egenskaber som almindelig fossil diesel

HCS oplever en fortsat stigende interesse for bæredygtig, miljøvenlig transport og tilbyder nu et alternativt produkt i form af transport med HVO biodiesel.

Den store fordel med 2. generations HVO biodiesel er, at den i princippet uden videre kan bruges som brændstof til alle nyere diesel lastbiler. Dette gælder også for alle biler i HCS’ egen flåde, som udelukkende består af de mest moderne og brændstofeffektive EURO 6 motorer.

”Som et led i vores generelle produktudvikling og i overensstemmelse med vores ISO 14001-miljøcertificering arbejder vi kontinuerligt på fortsatte forbedringer og opfølgning i forhold til vores miljømæssige målsætninger jævnfør vores miljøpolitik”, fortæller Sektionsdirektør Ole Bolm.

Fra HCS’ side følger man fortsat udviklingen af andre typer bæredygtige typer brændstof tæt, eksempelvis biogas, elektricitet og bioetanol. Blandt andet er en andel af HCS’ flåde af renovationsbiler drevet af 2. generations HVO, og erfaringer haves tillige på drift af lastbiler på biogas.

 

Hvis du vil høre nærmere om dine muligheder for miljøvenlig transport, så kontakt din sædvanlige kontaktperson hos HCS, ring på +45 43 42 41 00 eller skriv til os på info@hcs.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HCS A/S Transport & Spedition

Hvissingevej 100
2600 Glostrup
Danmark
HCS A/S Transport & Spedition

Billeder & videoer

Spar 90% på dine transporter med HCSHVO biodiesel kan uden videre bruges på HCS EURO6 trækkere

Send til en kollega

0.109