23948sdkhjf

Plastkasser er det nye sort i distributions industrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der følger typisk en løftet pegefinger, når ordet ‘plastik’ bliver brugt, men det kommer ikke til at gælde for distributions industrien mere. I denne artikel vil vi forklare hvordan plastikkasser kan blive en opløftende og positiv del af hverdagen.

Væk med overforbrug af plast

Emballage og forskellige typer forsendelser har været en af de store problematikker i miljødebatten. Frygten for stort plastik brug har været en større bekymring for levering-, salg- og distributionsvirksomheder, men der er en overraskende løsning til at mindske plastik bruget, og det er plastik. Plastkasser er en fantastisk løsning til at mindske forbruget af plast gennem innovativ, solide og pladsbesparende design. Med dette fremragende design er der mulighed for at udnytte lagerplads på den mest optimale måde, og samtidigt sikre sig en omkostningseffektiv løsning til gavn for din virksomhed.    

Nem hverdag i hjemmet og hos virksomheden

Hverdagen kan hurtig blive uoverskuelig, både i hjemmet og hos din virksomhed, men med plastkasser kan du hjælpe dig selv til at skabe overskud. Plastikkasser kan komme i forskellige former der alle kan blive anvendt på en effektiv og overskuelig måde, såsom sorteringsbokse. Sorteringsbokse kan ikke bare gavne dig og din virksomhed, men også gavne miljøet, i og med, de nemt sørger for et overblik over hvor diverse genanvendelige produkter høre til.

For din virksomhed kan de mange former af plastkasser anvendes til en ubesværet og pladsbesparende distribution af varer. Et elegant og smart design giver mulighed for at plastikkasser, såsom stabelkasser, kan stables urokkeligt ovenpå hinanden, hvilket sørger for en sikker transport af din virksomheds varer. Derudover tilbyder kasserne ergonomiske egenskaber der er uundværlige for en virksomhed, som er inden for levering-, salg- og distributionsmarkedet, da det varetager dine medarbejders helbred og øger effektiviseringen.

Brug for en øjeblikkelig løsning? 

Kan du se at dig selv eller din virksomhed har brug for at gøre plastkasser til en fast inventar hos jer, så er der en leverandør der er parat til at varetage jeres behov. Bleva har et omfangsrigt udvalg af plastkasser, der byder dig muligheden for at finde præcis den løsning som dig eller din virksomhed søger. Med en storstilet variation af både dimensioner og farver, er der rig mulighed for at finde det perfekte produkt til dig. I Bleva er du samtidigt sikret en yderst erfaren leverandør, som har mere end 40 års erfaring med ergonomiske løsninger. Bleva står klar med råd og sparring, så dig eller din virksomhed vælger den bedste løsning for jer. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.049