23948sdkhjf

Typer af potteuddannelse urinaler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Du er ikke den første forældre, der bliver forvirret af den enorme mængde urinaler potte, der er tilgængelige for pottetræning. Under pottetræning vil småbørn se og lære, og det er vigtigt for mor og far at være forbillede for dem.

 

Det er også grunden til, at urinaler er en vigtig del af den potte træningsproces for små drenge. Lad os se på de forskellige typer og hvad hver enkelt har at tilbyde.

Hvad man skal kigge efter

Pottetrænings urinaler er forskellige fra den voksne version. Ikke kun er de mindre, så de passer til kortere brugere, men mange har også nyttige funktioner.

Urinalform: Pottetrænings urinaler findes i forskellige former, men de bedste er dem, der er runde eller ovale. Disse drejer indad i bunden, og dette vil forhindre, at tisset sprøjter ud.
Dræningsvenlig: Disse har en slange, der tømmer alle væsker, så bare sørg for at have en passende dræning i nærheden. Dette er ikke et must-have, men det er praktisk for dem, der ikke ønsker at tømme urinalet manuelt hver gang.
Sjovt målmål: Dit lille barn kan synes det er meget lettere at ramme skålen, hvis der er et sjovt mål at prøve og ramme. Nogle urinaler har hjul, der roterer, andre har en lille legetøjsfigur at sigte mod.

Den bedste pottetrænings urinaler er Potte-Bjørn

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.109