23948sdkhjf

Jubiiiii så kan vi igen komme på besøg hos vores kunder!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

For os er de personlige relationer, som vi har, meget vigtige - og derfor har det også været lidt af en prøvelse under nedlukningen ikke at kunne mødes derude, hvor det hele sker - hos vores kunder og forhandlere.

Vores finansieringskonsulenter har været godt og grundigt udfordret under Corona-nedlukningen. De har været forhindret i, at komme ud og besøge vores kunder og forhandlere. 

Til gengæld har vi fået øvet os på at holde onlinemøder - det er bare ikke det samme, som at mødes i den virkelige verden.

Sidste år fik vi ny kundechef i vores Transport- og industriafdeling - Thomas Vandkrog Darving - og han spottede hurtigt det her med vores styrke i forhold til relationerne - det kom der en video ud af. Den kan du se her i opslaget.

Interesseret i at få besøg? 

Hvis vi allerede har en relation, fordi du er kunde eller forhandler hos os - så sig endelig til, hvis du vil have besøg - og hvis ikke vi har en relation - så er der måske basis for at indlede en? - og teste, om vi kan leve op til dine forventninger, når det gælder leasing? 

Vi deler gerne ud af vores viden, når det gælder leasing - du kan finde vores medarbejdere her:
Kontakt en medarbejder hos Leasing Fyn

Har du brug for en ny bil til virksomheden?

Vores finansieringskonsulenter hjælper også gerne, hvis du har brug for en ny bil til virksomheden - uanset om det skal være en lastbil, varebil eller personbil - ny eller brugt. 

Du kan finde vores aktuelle tilbud på leasing af person- og varebiler her: 
Leasing Fyns aktuelle tilbud på personbiler og varebiler

Rigtig god sommer!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062