23948sdkhjf

Schneider Electric udnævnt til Momentum Edge Partner 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

For første gang udnævner HPE Årets Momentum Edge Partner. Prisen anerkender HPE-partnere for enestående ydeevne, engagement i kundekvalitet, fokus på vækst og innovation samt resultater.

Schneider Electric, førende inden for digital transformation af energistyring og automation, er udnævnt til årets HPE Momentum Edge Partner. Schneider Electric er den første virksomhed der anerkendes af HPE i den nye kategori.

Til det virtuelle HPE Partner Growth Summit, annoncerede Hewlett Packard Enterprise (HPE) vinderne af 2020’s HPE Partner of the Year Awards. Partnere på tværs af HPE anerkendes for enestående ydeevne, engagement i kundekvalitet, fokus på vækst og innovation samt resultater.

 “Vi er stolte over at blive anerkendt for vores kollaborative bestræbelser på at bringe kommerciel og industriel Edge sammen med operationelle teknologier til fordel for vores kunder,” siger Chris Hanley, Senior Vice President i Schneider Electric Global Channels and Alliances. “Vi ser frem til at bygge videre på vores vigtige forhold til HPE og fortsat udvikle innovative nye løsninger, der sætter vores kunder i stand til at udnytte Edge i deres forretninger.”

Schneider Electric og HPE annoncerede deres partnerskab tilbage i 2016, for at producere en fælles løsning til mikrodatacentre. Begge virksomheder var enige om at udnytte muligheden for enorme fordele ved at flytte computeren til kanten af netværket, Edge, men så at der ikke var nogen tilbud eller forsyningskæde på plads.

Siden partnerskabet i 2016 har virksomhederne arbejdet sammen om at producere HPE Edge Center oprindeligt i størrelserne 42U og 23U, og nu også den nyligt introducerede 6U. De integrerede og standardiserede løsninger er designet med IT – servere, opbevaring og netværk – og fysisk infrastruktur – rackskabe, UPS, PDU, sikkerhed og miljøovervågning. EcoStruxure IT og HPE OneView arbejder sammen og tilbyder integreret fjernstyringssoftware med automatiseret styring af arbejdsmængder, som øger robustheden og tilgængeligheden. De giver også mulighed for forudsigende analyse der kan reducere fejl, hvilket fører til højere oppetid og øget effektivitet.

“Jeg er stolt over at anerkende vores partnere, der hæver standarden for forretningsekspertise og demonstrerer fortsat engagement over for vores fælles kunder,” siger Paul Hunter, Senior Vice President i Worldwide Partner Sales, HPE. “HPE er dedikeret til at give vores partnere mulighed for værktøjer og løsninger, der fremkalder innovation i deres egen forretning. Ved at samarbejde og vokse sammen er vi i stand til at levere de resultater, som vores kunder har brug for.”

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Send til en kollega

0.079