23948sdkhjf

Sådan holder du styr på bilerne!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

For mange virksomheder er det svært at holde styr på bilerne.

Hvad enten du ejer et transportfirma, eller blot har mange firmabiler på vejene, er en effektiv flåde essentiel for at holde dine udgifter nede – og sikre en korrekt dokumentation. 

Når du skal holde øje med din flåde, er det en god idé at sikre at jeres system som minimum indeholder følgende funktioner:

●       GPS registrering
●       Live visning på afstand
●       Registrering og arkivering af data 

Du bør altid sikre dig at dit system passer til din virksomhed, og at du får al den data du har behov for. Den perfekte flådestyring afhænger i høj grad af dine individuelle behov, og derfor bør du undersøge dine muligheder ekstra nøje. 

Hvorfor skal jeg have et flådesystem?
Hvis du har biler på vejene, er der stor chance for at du er underlagt særlige krav til dokumentation. Her er det vigtigt at du hurtigt og effektivt kan fremvise data fra diverse kørsler, når myndighederne udfører forskellige kontroller. 

Selv hvis du ikke er underlagt regler om dokumentation, kan det i mange tilfælde give god mening at have et effektivt flådesystem alligevel. Eksempelvis kan du med GPS registrering hurtigt og nemt finde ud af hvor dine firmabiler befinder sig, eller danne et overblik over hvor langt dine lastbiler er fra deres destination. På denne måde bliver det lettere for dig at hjælpe dine chauffører i marken – uden du behøver forlade kontoret. 

Et flådesystem kan også gøre det lettere for dig at holde øje med jeres bilers status, hvor det bliver lettere for dig at planlægge vedligeholdelse o. lign. Her behøver du altså ikke holde øje med lastbilens triptæller, da du kan få kilometerstatus aflæst direkte fra systemet. På denne måde kan du hurtigt og nemt få et overblik over hvilke biler der skal til service, og hvornår. 

Hvad koster et effektivt system?
Systemerne varierer meget i pris, og prisen afhænger ofte af hvor avanceret det skal være. Det er dog vigtigt at huske på, at du i mange tilfælde er nødt til at have et system, for at kunne gemme den rette dokumentation. Når det så er sagt, er der et par ting der er værd at opveje når det kommer til priser og fordele. 

Et eksempel kan være, hvis du har 20 kørende sælgere i marken hver dag. Når de skal holde styr på deres kørsel, er det ikke unormalt at det tager en times tid i løbet af ugen. Med 20 sælgere og 48 arbejdsuger, bliver dette altså til over 900 arbejdstimer – der bliver brugt på bare at registrere kørsel. Spørg dig selv hvor meget disse sælgere kan generere i omsætning på 900 timer, og så har du hurtigt svaret på om et system kan betale sig for dig. I mange tilfælde er systemet tjent hjem allerede i første kvartal.

Når du skal finde det perfekte system til dig, så husk at det kræver både tid og penge at implementere. Sørg derfor for, at systemet både passer til jer nu – men også om et par år. Selv hvis et system er lidt dyrere end et andet, kan det altså give mening at gå med det ”dyre”, selvom i måske ikke har behovet for alle funktionerne lige nu og her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.047