23948sdkhjf

Tag kontrol over din deklaration!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kraftvaerk FoodTech ApS

Det essentielt med troværdighed og tryghed i deklarationer, både for Fødevarekontrollen og kunder. Men i det daglige dataflow kan der være mange led, hvilket skaber flere udfordringer, i kvalitetssikringen af næringsdeklarationen.

Måske optræder samme ingrediens flere steder i en recept, men passer ikke med QUID-mærkningen? Måske eksporterer I og skal bruge deklarationer på flere sprog, men sender nærings informationer til oversættelse manuelt? Det kan være flere afdelinger der har brug for information fra deklarationen, men alt sammen sendes manuelt eller resultater af produktanalyse, der ikke stemmer overens med beregningerne, og derfor skal ændres i deklarationen. 

Alt sammen skaber flere led i de daglige arbejdsgange og øger risikoen for manuelle fejl. Flere funktioner i dit Dankost Pro kan hjælpe med at opfylde lovkrav i deklarationer, men med et minimum af arbejdsgange.

Ved at samle dit dataflow og opdateringer af recepter samme sted minimeres arbejdsgange, kvalitetssikringen øges, der skabes sikkerhed i informationsdelingen og gør det nemmere at opfylde lovkrav i deklarationerne. 

Vi tilbyder derfor følgende funktioner til en kampagnepris i sommeren 2020, hvor du kan:

  • Kvalitetssikre din deklaration med korrekt QUID-mærkning i Dankost Pro
  • Danne flere deklarationer af samme recept, på flere forskellige sprog med sprogversionering
  • Have view-only version, til når andre skal have adgang til at se data, men ikke redigering
  • Få lettere tilgang til at følge anbefalingerne for afrunding af næringsværdier i Fødevarestyrelsens vejledning om næringsdeklaration i bilag 7, i henhold til forordning (EU) nr. 1169/2011
  • Muliggøre udveksling af recepter mellem systemer med vores API
  • Få 25 % rabat på alle konsulentydelser, ved køb af øvrige tilbud.

Lige nu har vi en sommerkampagne med 25-50 % rabat på udvalgte funktioner til eksisterende systemer hvis du bestiller inden d.15. august. Hvis du vil høre mere om hvordan du kan optimere dit Dankost Pro til kvalitetssikringen, så tilmeld den live webpræsentation, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål via chatten undervejs.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kraftvaerk FoodTech ApS

Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Danmark
Kraftvaerk FoodTech ApS

Send til en kollega

0.079