23948sdkhjf

Når vi hjælper hinanden, så bliver alt bare meget bedre.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Visma e-conomic A/S

Hvordan kan virksomheder som Visma e-conomic hjælpe med at udvikle ungdommen? HackYourFuture og Visma e-conomic har sammen afholdt en "UX 101" session for at dele ud af den viden som er i huset.

Visma e-conomic har et ønske om at give noget tilbage, derfor støtter vi HackYourFuture - Copenhagen, der hjælper flygtninge, asylansøgere og udsatte grupper, som har begrænset adgang til videreuddannelse i Danmark, med at uddanne sig indenfor webudvikling.

Det har blandt andet resulteret i en "UX 101" session som vores UX-team hostede for de studerende hos HackYourFuture, dette gav dem et indblik i UX-verdenen og hvordan vi arbejder med det i e-conomic.

Derudover donerer vi 5 kr. til HackYourFuture for hver e-conomic kunde, som tilmelder sig til vores brugerpanel - dette er også en super mulighed for at få indflydelse på både design og brugervenlighed i e-conomic.

e-conomic kunder kan tilmelde sig og støtte den fantastiske sag lige her.

Hos e-conomic har vi et stjernehold af udviklere og UX'ere, der hver dag arbejder med at gøre e-conomic endnu bedre. Og vi er super stolte over at være med til at støtte HackYourFutures vision og hjælpe næste generation af udviklere godt på vej.

Billeder: Thomas Cervenca & Elke Numeyer-Windshuttle

Medlemsnyhed

Indrykket af
Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1
1411 København K
Danmark
Visma e-conomic A/S

Send til en kollega

0.062