23948sdkhjf

Sådan sikrer du dit hjem mod indbrud

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der findes rigtig mange forskellige måder at sikre sit hjem på mod indbrud.

Det kan for eksempel være at opdatere og udskifte alle boligens låse samt at få huset gennemgået af en låsesmed, som for eksempel kan vurdere, om der skal en lås på kældervinduet eller terrassedøren. Det kan også være ved at få monteret et alarmsystem eller videoovervågning i eller uden for boligen, og det kan være ved at tage sine forholdsregler, når man ikke er hjemme i forhold til at efterlade huset, så det ser ud som om, der er nogen hjemme.

Her i denne artikel kan du læse om, hvordan du på bedst mulig vis kan sikre dit hjem mod indbrud, så du trygt og sikkert kan opholde dig i dit hjem eller rejse væk fra hjemmet uden at skulle bekymre dig om indbrud.

Videoovervågning er en af de mest effektive løsninger
Du kender formentlig allerede til videoovervågning fra butikker og offentlige områder, og det er ikke uden grund. Faktisk er videoovervågning en af de absolut mest effektive løsninger, når det kommer til tyverisikring.

Det skyldes blandt andet, at det først og fremmest har en præventiv virkning, fordi en tyv vil få øje på kameraet eller skiltene, som fortæller, at der er videoovervågning, og det vil skræmme de fleste væk. For hvorfor begå indbrud et sted, hvor man kan risikere at blive fanget på kamera, når man i stedet for bare kan vælge et andet sted, der ikke er tyverisikret?

Derudover er videoovervågning også utroligt fleksibelt, fordi det både kan monteres indvendigt i huset og udvendigt, og samtidig er kvaliteten af optagelserne i dag også utrolig god. Der er med andre ord rigtig gode muligheder for at få et godt billede af en potentiel indbrudstyv via kameraovervågningen.

Hvordan fungerer videoovervågning i praksis?
Den mest effektive indbrudssikring er videoovervågning kombineret med et alarmsystem. Når alarmsystemet bliver aktiveret i forbindelse med et indbrud, vil alle de opsatte videokameraer begynde at sende video til den pågældende vagtcentral. Det gælder både de indvendige såvel som de udvendige kameraer.

Videoklippene starter allerede 20 sekunder før, alarmsystemet bliver aktiveret, og optagelserne stopper automatisk igen 20 sekunder efter aktiveringen. Der bliver dermed optaget 40 sekunders video, og den vagthavende alarmoperatør har herefter mulighed for at aktivere live-optagelse i den pågældende bolig.

Hvad der sker efterfølgende afhænger af den konkrete situation og den valgte alarmløsning. I de fleste tilfælde vil en vagt blive sendt til den pågældende adresse, ligesom politiet samtidig vil blive alarmeret. Du skal med andre ord ikke selv foretage dig noget i tilfælde af, at alarmen går, medmindre det er dig selv, der har aktiveret den.

Hvem har brug for videoovervågning?
Alle, der er bekymrede over deres egen sikkerhed i boligen, eller som er bekymrede for indbrud i forbindelse med ferier, weekender og lignende, kan med fordel få monteret videoovervågning samt et alarmsystem. Derudover er det en særlig fordel for alle de boligejere, der bor i områder, hvor der regelmæssigt bliver begået indbrud. Det er typisk i storbyer og steder, hvor der er gode flugtveje.

Det er altid bedst at være på den sikre side, så er du i tvivl, vil du formentlig nyde godt af videoovervågning og et alarmsystem i dit private hjem. En konsulent kan hjælpe dig med at vurdere, om du har behov for:

  • Videoovervågning
  • Tyverialarm
  • Røgalarm
  • Andre løsninger

Derudover kan vedkommende også anbefale en konkret løsning i forhold til de mange forskellige pakkeløsninger, der er på markedet inden for tyverialarmer i dag. Det kan godt betale sig – for din og din families sikkerheds skyld.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062