23948sdkhjf

Nyhed: Forprintede hygiejneetiketter og retningspile

| Medlemsnyhed | Indrykket af Avery Nordic

Aldrig før har det været så nødvendigt at opsætte vejledninger omkring god social adfærd som det er nu.

For at vejlede omkring, hvad der er god social adfærd, er det vigtigt med en klar, tydelig og letforståelig skiltning til de forskellige formål, som fx her bør man spritte hænderne eller vaske hænder, bære mundbind, gå en bestemt retning rundt i lokalet.

Vi har udviklet en praktisk pakke med hygiejneetiketter og retningspile, som er en enkle måde at fremhæve vigtig information omkring den gode sociale adfærd. Pakken består af iøjefaldende, gule fortrykte etiketter med hygiejne- og retningssymboler – og piktogrammer.

Etiketterne velegner sig til indendørs brug på inventar, skranker, døre, vægge o.lign. De er fremstillet i et højtkvalitets-papirmateriale med aftagelig lim, således at de kan fjernes efter behov uden at efterlade limrester. Etiketterne anbefales ikke udendørs og ikke er egnet som decideret gulvmarkering.

Pakken indeholder i alt 12 fortrykte runde etiketter med en diameter på 20 cm. De fortrykte etiketter fordeler sig således: 2 stk med “Desinficér venligst hænder”, 2 stk med ”Vask venligst hænder”, 2 stk. “Brug en mundbeskyttelse!”, 2 stk. ”Hold venligst afstand!” og 4 stk. retningspile.

Køb dem i Avery's webshop: https://shop.avery.dk/vare/hygiejneetiketter-og-retningspile-49415/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Avery Nordic

Valdemarshaab 11
4600 Køge
Danmark
Avery Nordic

Billeder & videoer

Avery forprintede hygiejneetiketter og retningspileAvery forprintede hygiejneetiketter og retningspileAvery forprintede hygiejneetiketter og retningspileAvery forprintede hygiejneetiketter og retningspileAvery forprintede hygiejneetiketter og retningspileAvery forprintede hygiejneetiketter og retningspile

Send til en kollega

0.062