23948sdkhjf

10 restaurant trends forstærket af pandemien.

| Medlemsnyhed | Indrykket af FranchiseHub ApS

Selvom COVID-19 har ændret en masse ved restaurationsbranchen, kan selv en pandemi ikke stoppe disse 10 tendenser.

 Restaurantbranchen har som følge af Covid-19 fået rigtig mange udfordringer. Nogle negative andre positive og som en branche i konstant forandring og udvikling – ja så er der altid muligheder.

Her er 10 trends fra USA, der som en følge af pandemien har fået og forventes fortsat at få styrket fokus i branchen i den kommende tid:

1. Good vibes som et tilflugtssted

2. Mad til sindet og sjælen

3. Onlinebestilling

4. Bæredygtig og organisk mad  

5. Foodtech - robot tjenere, tablet-enheder til kontaktløs mad

6. Flere veganske og vegetariske tilbud

7. Gennemsigtighed i hygiejne, kvalitet og miljø

8. LTO - limited time offers og sjove måltider

9. Luksus- og den gode oplevelse - for at lindre stress

10. IG og SoMe-venlige retter

Men det vigtigste er når alt kommer til alt at vi får en god oplevelse. At dele mad og spise sammen har defineret os som en menneskelig race. Det danner grundlaget for kultur, religion, forhold og mange flere ting, som vi holder mest kær, så selvom vi kæmper mod en pandemi, ønsker folk stadig restaurantoplevelsen – men også den kommer nok til at forandre sig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FranchiseHub ApS

Lyshøjen 8, K5
8520 Lystrup
Danmark
FranchiseHub ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063