23948sdkhjf

Hvordan overlever den fysiske detailhandel?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Detailforum

Onlinehandlen har fået et kæmpe skub fremad, mens den fysiske detailhandel fortsat kæmper. Er tiden inde til at sige farvel til den fysiske butik?

Detailforum og pej gruppen samarbejder om retailkonferencen New Retail Day, der  afvikles i Aarhus d. 6. oktober og i København d. 8. oktober.

Du kan blandt andet høre den adm. direktør hos ICP, Per Nyborg, fortælle om den fysiske detailhandels muligheder, og hvordan man bedst muligt sikrer sig en plads på et marked, som i høj grad udfordres.

Konferencen vil ligeledes bidrage med viden og konkrete værktøjer til at navigere i den voksende onlinehandel gennem foredrag med blandt andre Peter G. Jørgensen, Chief Marketing Officer hos modeportalen Boozt, samt den adm. direktør hos FDB Møbler, Ole Kiel.

Tue Ansvig Sø , Head of Marketing & Customer Service hos eBay, samt Jens Thrane-Møller, adm. direktør hos Marketsquare, giver indblik i danskernes forbrugeradfærd gennem spritnye undersøgelser.

Derudover vil trendforsker og ejer af pej gruppen, Louise Byg Kongsholm, præsentere livsfasemodellen, som er en alternativ og kvalitativ segmenteringsmodel, der præsenterer overgangene mellem livsfaserne, der er den udløsende faktor for forbrug.

Se alle foredrag her

Du kan trygt tilmelde dig!
Vi går fortsat efter at afvikle retailkonferencen fysisk i overensstemmelse med reningslinjer omkring afstand, hygiejne etc.
Læs mere om Covid-19-foranstaltningerne her

Tid & Sted:
Der er fuld forplejning og drikke hele dagen begge steder.

Århus - d. 6. oktober kl. 08.00 – 16.00
Centralværkstedet, Værkmestergade 9
8000 Aarhus C

København -8. oktober kl. 08.00 – 16.00
Vandværket, Rabarbervej 2
2400 København NV


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Detailforum

Rødovre Centrum 1 R, 2. 2.
2610 Rødovre
Danmark
Detailforum

Send til en kollega

0.156