23948sdkhjf

Forlæng levetiden på din taske

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Gå-i-byen tasker, pusletasker, arbejdstasker og skoletasker - der findes en taske til ethvert formål, men det er altså ikke alle materialer der kan holde til langtidsbrug af tasken.

Holdbarheden af en taske afhænger i den grad af, hvilket materiale den er lavet af, og prisen afgøres således også herefter. 

Tasker i ægte læder
Ægte læder kommer i mange forskellige skindtyper; eksempelvis kalveskind, okseskind og ruskind. Ægte læder er åndbart, blødt og modstandsdygtigt, og med den rette behandling og vedligeholdelse, kan det holde i flere hundrede år. Når tasker bliver dannet af skind, eller ægte læder, er det med det formål, at de skal holde til at blive brugt; her ses en oversigt over, hvilke fordele de forskellige skindtyper har:

  • Kalveskind
    Kalveskind opnår en vildt flot patina ved brug, og den bliver kun flottere jo mere man bruger det.
  • Okseskind
    Okseskind er noget af det bedste kvalitet inden for skind, og bruges også ofte i forbindelse med møbler. Det er eftertragtet fordi det er behandlet på en helt særlig måde, som gør det yderst slidstærkt.
  • Ruskind
    De fleste løber skrigende bort fra ruskind, fordi det optager vand og olie super godt, og dermed kan blive plettet efter et enkelt møde med én af de to væsker. Ruskind er dog noget af det allermest holdbare skind du kan finde på markedet, da det er produceret fra indersiden af koskindet. 

Onlinekøb af skindtasker 
Når du skal på udkig efter en skindtaske, kan der være rigtig mange fordele ved at købe dem online. Du får som regel en bredere beskrivelse af det materiale, du køber tasken i, og så får du tilmed de præcise mål så du med det samme ved, om tasken har den størrelse, du er på udkig efter. 

Køb skindtasker online og få alle informationer, der er værd at vide i forbindelse med dit nye køb. Et onlinekøb kan altså

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063