23948sdkhjf

Træt af dyre leasede måtter?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vileda Professional

Er I på jagt efter alternativ til dyre leasingløsninger på tekstilmåtter? Vileda Professional har vaskbare måtter som I kan smide i en 7 kg vaskemaskine. Se videoen, og hør alle mulighederne!

Vores Flex måtte er en effektiv tekstilmåtte i en flot mørkegrå farve – som passer fint ind i butikken, hotellet, kontoret eller andre entréer. Bagsiden er lavet af 100% nitrilgummi. Det giver en fleksibel bagside som ligger stabilt på gulvet. Måtten er let at rulle sammen, der letter rengøringen under måtten. Men frem for alt, gør det, at
måtten kan maskinvaskes og tørres ved 60° C.

Få skræddersyet jeres måtte
T-Mat Smart kommer i en lang række størrelser og kan ogsåbestilles efter mål i 3 faste bredder 90, 135 og 200 cm. T-Mat kan også bestilles som logomåtte i 45 farver. T-Mat Flex kommer ligeledes i flere faste størrelser og kan   selvfølgelig også bestilles på mål. 

Vi er jeres måtteksperter
Vi kommer gerne ud til jer og rådgiver om løsninger og måler op  

Måtter og rengøring er en sag for eksperter. Derfor kommer vi gerne ud til jer og rådgiver jer om egnede løsninger til jeres indgangspartier.

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring, og har i dag et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vileda Professional

Korskildelund 6
2670 Greve
Danmark
Vileda Professional

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.265